Глобальні оголошення!

Пологові будинки: ваші відгуки!

В якому ПБ ви народжували?

Ви можете обрати до 3 варіантів відповіді

Переглянути результати

Re: Пологові будинки: ваші відгуки!

Повідомлення Yummy mummy » 20 липня 2011, 23:37

musya написав:Особливо запам"яталася мені неонатолог, яка знаходила якісь болячки в дитини (спочатку "чогось він жовтий", а потім "чомусь він голову назад задирає") і не хотіла нас виписати поки не отримала суму яку хотіла :evil: .

Вот як буває по різому,я також народжувала на Бамі на 4 поверсі і в майже той самий час що і ти musya ;-) ...
Але в нас неонатолог грошей не взяла, хоча я давала (я вже десь про це писала),а сказала якщо маємо змогу дати, то краще занести в дитячий будинок....
Але це точно була не та лікарка, нашу звали здається Віра(ну точно не Людмила)...
Залишилися дуже теплі і хороші враження :гуд: ,особливо від неонатолога :heart: ....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення musya » 21 липня 2011, 10:48

Yummy mummy, у вас напевно була така світла висока жінка. Вона заходила до нас в палату коли плакав малюк сусідки, то показала як правильно прикладати дитину до грудей, дала відповіді на наші запитання і казала, що нашим дітям нічого не бракує :-| .А наша прийшла і каже, що діти хворі бо мають температуру 37,1. Але ж я то знаю, що для новонароджених - це нормальна температура тіла :evil:
musya Офлайн

Повідомлення Sawwku » 21 липня 2011, 11:01

нас дивилися 3 неонатолога, всі не могли натішитися яка прекрасно дитина :dance: . якось так попало. а одного разу приперла чергова, то з першого погляду заявила, що чимось їй мала не подобається. вівця. я ж не сказала свою думку про неї :x .
як виявилося, вона взагалі не повинна була до нас підходити, бо прийшла до моєї сусідки по палаті. але більше я її, на щастя, не бачила.
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Marichka » 21 липня 2011, 16:37

Нам з неонатологом повезло також(народжувала на 2 пов),нічого не давали їй,навіть вкінці не встигли подякувати,бо її

не було,виписували нас в суботу
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Повідомлення kolibri » 27 серпня 2011, 23:50

я теж народжувала на БАМі на 4 поверсі в Кузьмінчук. про неї можу сказати лише хороші слова, дуже приємна і як лікар хороша. і неонатолог в мене була, як ви описуєте, висока світла жінка - теж хороша і консультацію при виписці провела нам в палаті, щоб знали що із малятком робити (і про те що температура до 37.5 в малюка то норма вона нам теж сказала)))))
але от медсестри із дитячого відділення - аже злість бере - де вони їх таких злих і нехороших тільки знаходять :x
медсестри з післяпологового - також викликають лише позитивні емоції!
Зображення
kolibri Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 78 раз.
Подякували: 80 раз.
Діти: мій маленький синочок

Повідомлення taranjka » 17 жовтня 2011, 17:48

Перший раз і другий раз на замковій. у, за два роки ніц не змінилося, навіть зміна акушерка-санітарка та ж :lol: загалом всьо норм. другий поверх, лікарі попалися кльові, крім дитячої. туалети як і минулого разу трохи поломані, в душі сквоняк, але тепер кабінки повністю не закриваються :shock:
тепер про дитячу дохторку. за всі дні побачила її перший раз на виписці (її заміняла інша перед тим) і одразу вчепилася за вагу, шо мол маленька дуже. зважили - втратила 150 грам. сказала якшо "подякуєм" то випише. перший раз така мигера попалася :x
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Natalinda » 16 грудня 2011, 03:40

Я в шоці просто
Розказувала сьогодні коліжанка. Вона по приписці належить до пологового не Замковій, а хоче на БАМ. На Бамі сказали шо треба звідти взяти шось типу дозволу. Прийшл а вона на ту Замкову. Залізла-злізла з крісла - лікарка сказала їй "100 гривень" :omg: Відправили на УЗД, ше не встигла зручно лягти, як сказали "ставайте, 80 грн", зробили фото про яке вона не просила і сказали шо то треба. Ну скрізь на Червоний хрест то панятно. Навіть голочку тепер шоб взяти аналіз крові тре мати свою.
На Бамі сказали шо тре написати заяву оскільки вона не належить до їх дільниці і заплатити 300 грн благодійного внеску.

Це правда??? Хтось ше з таким стикався???
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Natalinda » 16 грудня 2011, 04:41

але все одно мене тих 100 грн за огляд в своєї дільничої ввелив шок і 80 грн за УЗД, на БАМі 35 вроді
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)

Повідомлення mariana » 16 грудня 2011, 05:12

Та на Замковій є 4 кабінети УЗД, і всюди різні ціни! знаю бо сама з тим стикнулася! найдешевше 40 чи 45 було в Малевич. а 80 то в приватному. Мене взагалі на безкоштовне 2 рази від ЖК записували.
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення Natalinda » 16 грудня 2011, 11:47

Ну так, я тоже платила 50 як ставала і в принципі нормально до того поставилася, бо ж маю свою безплатну дільничу, а тут вибадую))))
Але є де 50 а де 300 :shock: і все одно на аналізи тре з своєю ваткою і спіртиком ходтити :evil:
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Пологи

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей