А ми сьогодні вперше попросились на горшок! Ну це просто мегакруто, я просто в шоці! :) Дуже щаслива! Ложу доцю спати, а вона мені каже:"сь-сь", питаю "пісь-пісь?", вона мені:"пісь-а-а" :) По-а-акали успішно :) А ще, як казала сь-сь, показувала пальчиком на горщик. Ми десь тиждень пальчиком навчились показувати, то всюди тицяєм і озвучуєм :) Вміємо показувати, де є світло і лампа. Прокинувшись, показує на вікно і каже: "гав-гав"(то треба іти гуляти і зводити її до песика) Гарно кличемо "та-та" десь днів три-чотири, так приємно, ужасно.
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён!
mavpusya аааа як класно!!!!!!!!!! Ой помню як я тут горшком хвасталася :tipok: Тре мені срочно вибиратися на Дружбу на гульки!!! Де взяти час? де взяти час?
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
а нам, певно, з горщиком ще не скоро хвалитися - перестав проситися взагалі. А нє, неправда - проситься, коли його колишу, щоб спати не лягати. Відповідно, ніякого пісь-пісь не виходить. Симулянт малий. :niger: Зате ось наша самостійна художня робота: (дерева, сонце і річка :) )
Nymydora, маєш маленького художника абстракціоніста, в нього своє бачення :гуд: . мій шкоднік останнім часом рахує все підряд, правда покищо лише до двох, але то так смішно виходить в нього - диииин, даааа :grin: , особливо сходи любить рахувати, курчат, камінці, пальчики. А ще показує скільки йому рочків і каже диииин :-|