Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
Tajga написав: А ще спитайте чоловіків, які вміють ладити крани не за своєю прямою спеціальністю, чому вони це роблять і навіщо... певно, це в них хоббі таке, ага, а не досвід роботи з афонями.
Підприє?мливість — в широкому значенні практична кмітливість, здатність активно діяти, ініціативність. У вузько економічному це здібності людини до отримання прибутку з найменшими витратами.
Вважається що приблизно кожна 6—7 людина, тобто біля 15 % є підприємливими. Таким чином з одного боку далеко не кожен може бути підприємцем, а з іншого практично завжди і майже в будь якому суспільстві є достатня кількість підприємливих людей.
Перлинка написав:згідна з тим що якщо дитині цікаво буде не зайвим привити їй якомога більше навиків,але лиш за цієї умови і заради забавки,як хоббі
з цим успішно справляється школа та гуртки
Перлинка написав:завідома налаштовуватись на гірше, проектувати в своє життя ,що буде біда і все треба вміти своїми руками вважаю невірним
Перлинка написав:але хтось ,допустимо,вміє організувати колектив з 10 ,100 чоловік з тих хто гарно шиє ,завантажити їх роботою та реалізувати плоди їх праці.
питання хто буде в виграші?
Tajga написав:+1, але задача батьків зацікавити дитину і прищепити їй любов до праці, ніхто інший цього за них не зробить.
Tajga написав:Тим більше,що знання за плечима не носити...
Tajga написав:а тут питання, про яким саме виграш ти говориш? про гроші чи про відчуття задоволення від того, що ти робиш?
Tajga написав:я була би дуже рада, якби мені зустрілась така людина, за умови, що вона гідно б оцінювала мою працю в грошовому еквіваленті. ;-)
Я чудово розумію, що я можу, а чого нє.. То ж людина з підприємницькоюю жилкою мені б на заваді не стала, і всі були б у виграші. ;-)
Перлинка написав:не знаю чи журитись,чи тішитись
Повернутись до Виховання дитини
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей