ого, скільки цікавості... навіть не знаю що сказати.. Колір білий з якимись там малюночками. Вкладка теж біла. Фірма пише Boots Company але виготовлено в Китаї.. Дала 5 грн.
АААААА, хто ще буде купляти, купіть і мені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Піду обов"язково!!!!!!!!!!!!!!!!!!Позвоніть мені 0679998452
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari написав:АААААА, хто ще буде купляти, купіть і мені!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Піду обов"язково!!!!!!!!!!!!!!!!!!Позвоніть мені 0679998452
Маріє, я чуть не впісялася зі сміху. Зачекайте, пересміюся то допишу чому
пі.сі. Короче, читаю я тему попорядку. Як Мешканка купила підгузник... І тут ваше повідомлення - "Купіть і мені" :shock: :shock: :shock: . Я і не врубалася шо то ви про квиток просите... Думки ж були про підгузник :oops:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
а ми купили квитки на концерт Василя Попадюка і 16 травня я буду насолоджуватись цією шедевральною музикою і талантом! Для тих хто не чув про нього, він з України, зараз проживає у Канаді.Скрипач.Кожна пісня - шедевр! Два роки назад теж давав концерт у Тернополі, але я не попала туди через відсутність місць((
Ніколи не чула про такого скрипача :???: , але чомусь дуже захотілося послухати його пісні, скачала з інтернету (на концерт нажаль не зможу піти), досить непогані композиції, тепер сиджу і слухаю з величезним задоволенням :yahoo: . lore1ei, дякую за інформацію.
Щось останні 2 дні я дуже всіх смішу- СМІХОТЕРАПІЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ і Я
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Ми сьогодні з татком,донечкою і з друзями(мама.тато і двоє діток) їздили у Збараж,в замок.На відкриття туристичного сезону...Відпочили,подихали повітрям.Кльово!!!