Глобальні оголошення!

Все про йогу

Модератор: Галина

Все про йогу

Повідомлення мешканка » 16 квітня 2010, 13:47

Скажіть, будь ласка, чим відрізняється йога для вагітних і чи є протипокази? :rose:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Користь для здоров"я

Повідомлення mira » 16 квітня 2010, 21:17

Скажіть будь-ласка, чи ефективна йога при сколіозі і при яких ще хворобах можна нею займатись. І чи є користь якщо займатись лише 1 раз в тиждень?
mira Офлайн

Re: Користь для здоров"я

Повідомлення Liliya » 16 квітня 2010, 23:39

Привіт!!!!!!! Так, йога показана, ба навіть потрібна при таких порушеннях як сколіоз, все залежить від того, на якій він стадії,а щодо інших хвороб, то це також дуже індивідуально, траплялись такі випадки, коли, людина практикувала йогу просто для гарного самопочуття та профілактики здорового хребта, а неочікувано для себе самої отримала від практики набагато більше, наприклад, пройшла мігрень, або ж постійні болі в поперику, у кожного, як то кажуть своя історія, тут головне практикувати і бути постійним!!!!! Звісно, що одного разу буде замало, але є дуже гарний вислів Лао Дзи: шлях у сто лі починається з першого кроку, може для когось один раз на тиждень і є той перший крок?.... Сподіваюсь я вичерпно дала відповідь, дякую за запитання :0)
Liliya Офлайн

Re: Йога вдома

Повідомлення Liliya » 16 квітня 2010, 23:54

mira написав:Ой, як добре що ви тут є. Я вже давно роздумувалла про йогу вдома. Але таку легку, щоб дивитись на ДВД і робити. Чи це можливо і чи ефективно? Бо боюсь щоб не нашкодити!

Привітик!!!!!! Саме головне що є велике бажання, а це вже не аби, що...хехехе... правда практикувати йогу, принаймні починати її практикувати я би не рекомендувала у дома!!!! Чому? А тому, що це небезпечно для вашого дорогоцінного здоров"я!!!! Оскільки ви дивитемитесь DVD і вам звісно щось вдаватиметься, щось буде ще важким, але і це не настільки важливе, як те, що ви не знатимете до кінця чи правильно ви стоїте у асані і чи дійсно вона по формі виконання правильна, чи не перенавантажуєте у цей час зовсім інші м"язи чи то зв"язки які мали б розслабити... Є дуже багато нюансів... Та й і навіщо, якщо можна займатися у групах, під пильним наглядом людини, яка бачить помилки збоку, а саме головне їх вчасно виправляє!!!! Дякую за запитання :0))))))
Liliya Офлайн

Re: йога для вагігних

Повідомлення Liliya » 17 квітня 2010, 00:04

мешканка написав:Скажіть, будь ласка, чим відрізняється йога для вагітних і чи є протипокази? :rose:

Привітик!!!!!!! Дякую!!!!!! Йога для вагітних відрізняється тим, що практика асан набагато спрощена і не є інтенсивною. Багато асан є взагалі забороненими і їх треба обов"язково знати коли практикуєш йогу у положенні :0) А протипоказами є лише ваше самопочуття!!!! Йога зосереджена на практику з тілом, диханням і свідомістю, як таких супер можливостей вона не вимагає, в йозі кожен і любий може себе знайти і реалізувати, будь ви вагітні, дитиною, чи похилого віку... Кожен знайде для себе місце і кожному практика дасть саме те що йому треба, ба навіть більше... Приходьте на заняття і ваша вагітність буде одним задоволенням!!!! ;0)
Liliya Офлайн

Повідомлення IREN » 17 квітня 2010, 16:33

А скажіть будь- ласка де ви проводите заняття, в яку ціну. Я люблю йогу, займаюсь дома, але багато асан просто боюсь робити. :beauty:
IREN Офлайн

Повідомлення Liliya » 18 квітня 2010, 22:18

Я проводжу заняття на Східному масиві, якщо вам зручно, то зателефонуйте мені будь ласка на мій номер, що вказаний у моєму профілі я всю детальну інформацію надам, так буде зручніше!!!!! Попередньо дякую :0))))
Liliya Офлайн

Де навчились?

Повідомлення мешканка » 24 квітня 2010, 22:00

Скажіть,будь ласка, а де саме ви навчились?
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Види йоги

Повідомлення Гість » 28 квітня 2010, 09:09

Скажіть, а які види йоги існують і чим вони відрізняються?
Гість Офлайн

Re: Де навчились?

Повідомлення Liliya » 07 травня 2010, 12:56

Привітик!!!!! Перед тим як розпочати навчати людей звісно, що я пройшла навчання у Києві, маю два сертифікати, проте на тому не зупиняюсь і постійно їжджу на навчання у йога-тури та на різні інтенсиви... Йога є безперервним рухом, і якщо прагнути до досконалості тоді потрібно бути постійно в тонусі, тобто черпати нові знання і вміння... В тім, як і у всьому :0))))) :rose:
Liliya Офлайн

Далі

Повернутись до Фізичне здоров'я

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей