А я дивилась "Медіум". Загалом не дуже таке люблю - купа всяких вбивст зі страхітливою деталізацією :mrgreen: . Але якось затягло, напевно перетворююсь на типому домогосподарку
В субо ту на канілі "Україна" подивилась початок серіалу "Условия контракта". Зачепило... В неділю немала змоги подивитись продовження. Знайшла в інтернеті і понеділок-вівторок дивилась. Там всього 8серій. Про сурогатне мотеринство і те,що його супроводжує. Рекомендую!
От вчора додивилась черговий серіал в неті " Відображення" (отражение). Про те як помінялись обличчями (за допомогою пластики) дві жінки в тюрмі, одна з них померла, а інша вийшла під її іменем... Цікавенько. Захопило спочатку,а вже потім додивлялась,бо шось затягнули трохи. 12серій.
mari написав:НЄ, Хепімамі, то зовсім не цікавий серіал
моя мама телевізора вопше не дивиться ніколи принципово. але коли побачила інтернів, то присіла на три вечора безвилазно. Каже. шо серед всіх сучасних серіалів - цей найбільше такий, який відрізняється від інших. ХЗ. Мої всі знайомі від нього балдіють. Я ще не дивилася. Бо клись і на Хауса думала. шо він бе. а подивилася і в принципі деякі серії хауса мені таки сподобалися
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami я теж його по телевізору не дивилась, бо думала що нудне, а потім пару раз подивила в онлайні і мені сподобалось варто подивитись і ти сама все зрозумієш ;-)
Навіть якщо ти янгол, то знайдуться люди, яким не подобається шелест твоїх крил
А мій Андрійко каже що то про Балабана кіно, я його спеціально не включаю, хоч раніше дивилася. Багато серій повторяють. Але взагалі то такий серіал, який не напрягає посміятися можна
Давайте замислимося над своєю поведінкою. Перш, ніж лаяти за поведінку своїх дітей - не забувайте, вони беруть приклад з нас...