Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Дівчатка, але вже ви молодці! Прийдіть хтось до мене і навчіть гачком кульки обв"язувати...Дуже-дуже прошу...або надворі здибаємось і проведемо майстер-клас на якійсь лавочці...З мене велика чоколяда
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
Nin4ik написав:ніяк не не можу закінчити - зробити підкладку :istereka:
В мене теж таке було... Це треба себе просто добре в руки взяти, відкласти гачок і нитки, взяти листок-ручку-лінійку і робити викрійку підкладу!!! Доки сидиш з гачком в іншій роботі, справи не буде! ;-)
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)
Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.