Глобальні оголошення!

Що ви про таке думаєте?

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Що ви про таке думаєте?

Повідомлення mari » 11 травня 2010, 23:07

То якраз тема для неймовірних історій
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Marta » 12 травня 2010, 19:42

Я чула,що в Києві мають розганяти хмари-це дійсно роблять і не тільки в нас. Правда,не знаю,яким саме методом,але не думаю,що хімікатами.
Marta Офлайн

Повідомлення бережаночка » 14 травня 2010, 00:29

де Київ і де Тернопіль-і не такі думаю ті хмари і отрута смертельні.Уявіть що має творитись в києві від тої хімії якщо в Тернополі горло червоніє :shock:

Якийсь сезонний стандартний вірусяка+цвітіння багатьох дерев+багато зараз алергіків-от і маємо прищики і червоне горлоІМХО
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення alenka » 14 травня 2010, 12:34

бережаночка, цілком з вами погоджуюся, знаю що існує практика розгону хмар із допомогою сухого льоду; в статті, зсилку на яку дала мешканкаякраз про нього і йдеться, впливу на здоров'я ніякого, єдиний негатив - все таки земля дощу потребує зараз.
ЗображенняЗображення
alenka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 243 раз.
Подякували: 316 раз.

Повідомлення mala-karta » 26 червня 2010, 23:00

В той самий день, що народився мій син, в американки Наді Сулейман народилися восьмирняшки. 6 хлопчиків і 2 дівчинки. Вона проходила ЕКЗ (рос. - ЭКО) і їй вживили 6 ембріонів. З двох получилися двійні. До речі, це перша восьмирня, всі дітки з якої вижили.
Ого-го, подумала я і погуглила. А в тьоті, виявляється вже було 6 дітей. Всі - через ЕКЗ зачаті. Чоловіка нема (розлучилася, коли не змогла завагітніти), роботи нема теж. Тобто, зараз у самотньої безробітної матері 14 дітей.
:(
Оце - вони на прогулянці:
Зображення

Сама Надя каже, що вона дуже хотіла велику сім'ю, бо сама була єдиною дитиною. (Хех, а 6 дітей - це невелика сім'я??)
В гуглі говорять багато. Є інформація, що їм постійно не вистачає грошей.
Через рік після вагітності жінка знялася у купальнику для журналу, зараз бере участь у трирічному реаліті шоу. На її будинку висить реклама PETA: стерилізуйте своїх котиків і песиків, якщо не хочете, щоб вони стали батьками восьмирняшок.
До слова, рідні батьки Наді скаржаться, що всі гроші Надя тратить на косметику, салони та іграшки, за будинок не платить. Не знаю, чи правда.
Сама Надя казала потім, що вона була надто нерозсудливою, коли вирішила народити восьмирняшок...
Лікаря, який таке допустив шось там чи то оштрафували чи шо - але якось так, що лікувати він має право, але не все.

А що ви думаєте? Вона дійсно просто дуже схиблена на великій сім'ї? Щось хотіла комусь довести? Хотіла прославитися?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення mari » 06 липня 2011, 22:50

Кажуть що папороть таки цвіте. Хтось бачив?
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
mari Офлайн

Психотерапевт

Нагороди: 2
Мамуся-творець (1) жіночі посиденьки (1)
Дякував (ла): 3738 раз.
Подякували: 6894 раз.
Діти: 18 річна донька-студентка Анна Марія

Повідомлення Shalimar » 06 липня 2011, 22:54

может, какие-то определенные сорта?..

прикольная аватарка
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення oksana.tesliuk » 06 липня 2011, 22:56

Я коли шукала органзу кольору папороті, то в одному "салоні" штор мене послали шукати цвіт папороті.
Але я не пішла. Може даремно... Мала б зараз про що тут писати :grin:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Yummy mummy » 06 липня 2011, 23:14

Папороть не цвіте,так як розмножується спорами....
Думаю що це тільки легенди, люди хочуть вірити в якісь надзвичайні властивості квітки папороті....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення pan_kotskyy » 06 липня 2011, 23:17

mala-karta написав:А що ви думаєте? Вона дійсно просто дуже схиблена на великій сім'ї? Щось хотіла комусь довести? Хотіла прославитися?

Вона схиблена на всю свою дурну голову. Думаю, то все тільки для того, щоб засвітитися і про неї говорили. Вважаю її безвідповідальною і не вірю, що 6 дітей було замало для великої сімї, просто їх було замало для "слави" :dash:
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Поперед.

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість