В той самий день, що народився мій син, в американки Наді Сулейман народилися
восьмирняшки. 6 хлопчиків і 2 дівчинки. Вона проходила ЕКЗ (рос. - ЭКО) і їй вживили 6 ембріонів. З двох получилися двійні. До речі, це перша восьмирня, всі дітки з якої вижили.
Ого-го, подумала я і погуглила. А в тьоті, виявляється вже було 6 дітей. Всі - через ЕКЗ зачаті. Чоловіка нема (розлучилася, коли не змогла завагітніти), роботи нема теж. Тобто, зараз у самотньої безробітної матері 14 дітей.
:(
Оце - вони на прогулянці:

Сама Надя каже, що вона дуже хотіла велику сім'ю, бо сама була єдиною дитиною. (Хех, а 6 дітей - це невелика сім'я??)
В гуглі говорять багато. Є інформація, що їм постійно не вистачає грошей.
Через рік після вагітності жінка знялася у купальнику для журналу, зараз бере участь у трирічному реаліті шоу. На її будинку висить реклама PETA: стерилізуйте своїх котиків і песиків, якщо не хочете, щоб вони стали батьками восьмирняшок.
До слова, рідні батьки Наді скаржаться, що всі гроші Надя тратить на косметику, салони та іграшки, за будинок не платить. Не знаю, чи правда.
Сама Надя казала потім, що вона була надто нерозсудливою, коли вирішила народити восьмирняшок...
Лікаря, який таке допустив шось там чи то оштрафували чи шо - але якось так, що лікувати він має право, але не все.
А що ви думаєте? Вона дійсно просто дуже схиблена на великій сім'ї? Щось хотіла комусь довести? Хотіла прославитися?