і вдома і будь-де люблю порізати ножичком на дрібні кусочки, а потім вилочкою. Ну але як дуже-дуже голодна, то так не вимахуюсь, на вилку і піввідбивної відкусую ;-), а далі ножичком на дрібні кусочки...
у нас як у всіх - вдома як вийде, а на "людях" згідно правил етикету ;-)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
А в мене завжди засервіровано з ножом і вилкою. Ясно, що курку можна їсти і руками. Але завжди є ніж. Я навіть кавун люблю їсти ножем і вилкою, порізавши на кубіки,нервує мене то затікання по руках. Але як десь їдемо в ліс чи на шашлики- то ножів не возимо
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.
Правда до поновлення кастрюль руки ще не дійшли Але коли готую, то теж і котлетку ковиряю вилкою, і ложкою з кастрюльки борщик пробую. Так шо як хтось буде в мене в гостях, то борщику можете й не їсти, я здогадаюся чому :grin: