гра з вогнем написав:хоча я думаю і такі думки в мужчин не рідкі :grin: :grin: :grin: ти ж у нас красуня! а ще як груди оголиш. то певно всі голови викручують :grin:
та я відразу дві не оголюю

і в тебе застаріла інформ.на рах моєї зовнішності
Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
гра з вогнем написав:хоча я думаю і такі думки в мужчин не рідкі :grin: :grin: :grin: ти ж у нас красуня! а ще як груди оголиш. то певно всі голови викручують :grin:
Liljondr написав:гра з вогнем написав:Перлинкая трохи розділяю поняття толерантності та популяризації.
я проти популяризації, проти гей парадів, проти навязування сексуальних виборів. але за те, щоб ці люди не відчували себе ізгоями, або хоча б, щоб могли жити повноцінним житям, якщо оте їх розуміння повноцінності не заважає мому повноцінному життю і не переходить моральні та правові межі.
я з тобою , Гра з вогнем, згідна. Теж так думаю. Що толерантність, толерантністю.
А це вже зовсім інше - це вже мода. ще трішки і всі інші будуть ізгоями . І повірте. вони до нас толерантними не будуть.
Згадайте Каліфорнію (вибачте,що не про Європу) заборонено говорити мама-тато , лише "родитель"
Liljondr написав:Для мене це все так дико і не природньо, як якби у нас була толерантність до маньяків. типу вони ж не винні що вони такими народилися. Проявимо до них любов і терпеливість. Паради маньяків - о це так мило. а може і я не такий як всі - треба попробувати...
ЯКщо вам цей приклад не сподобався , то ви зрозумієте як мені це все не подобається.
Liljondr написав:ок, Шалімар. Давай про нетрадиційну орієнтацію - педофілія.
ти напевно теж дуже толерантна до них? і нічого проти не матимеш педофілклубів і парадів. адже вони теж такими родилися і не винні що вони такі.
Liljondr написав:PS щиро сподіваюся, що ти на словах лише так говориш. А насправді тобі було б ніяково, якби на вулиці при тобі і при твоїй дитині цілувалися в засос два мужчини.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей