Глобальні оголошення!

ЖАХ : Як вам садочок в Швеції?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: ЖАХ : Як вам садочок в Швеції?

Повідомлення Перлинка » 30 червня 2011, 21:12

гра з вогнем написав:
Шалімар, гомосексуалістами не лише народжуються, ними можуть й стати під впливом обставин.

так само можуть стати під впливом обставин готами панками,хіппі ,рокерами і т.д
і чим більша їх чисельність в нашому суспільстві,тим більше цих обставин,ось про що я вам хотіла сказати в тій темі,сьогодні вони десь скраєчку купкою собі втіхаря тусуються,а завтра як відчують свої сили та переваги почнуть навязувати їх так само як в цьому садку сексменьшини

але ж головне бути толерантними...
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Sawwku » 30 червня 2011, 21:13

Перлинка написав:і з чого ти взяла що я не розумію що таке субкультура ?Чи хто такі геї?

так ти ж їх спробувала порівняти. чи я щось не те читаю?
Перлинка написав:чого ж ви ,?Геї та лесбі, то також субкультура

Перлинка написав:Я вже писала що шукатиму інше середовище, на що мені відповіли цитатою,яку я навела вище і під якою ти підписалась .

от і я шукатиму, але при тому не збираюся звинувачувати людей нетрадиційної орієнтації у всіх смертних гріхах! якщо вони нормальні, адекватні, то чим вони мішають? то їх вибір, і я не в праві його заперечувати. проте я того не розумію, і постараюся щоб моя доця теж не зрозуміла

а де я підписувалася?
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення taranjka » 30 червня 2011, 21:19

і навіщо від цього втікати , ховати від їх впливу дітей і шукати для них краще середовище ,а де ж свобода вибору :lol:

взагалі я не проти уроків толерантності в садочку-школі, і проти геїв-лесбійок тож не протестую. кожному своє. але це трохи не те. впадання із одної крайнощі в іншу. так само буду проти навязування якоїсь субкультури. але я і не проти них. не вважаю, що їх потрібно лікувати...
толерантність для мене це не уникання звертання він-вона, а спокійне сприймання людей такими як вони є, не дискримінувати їх за їх відмінності
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 30 червня 2011, 21:19

Sawwku написав:
Перлинка написав:і з чого ти взяла що я не розумію що таке субкультура ?Чи хто такі геї?

так ти ж їх спробувала порівняти. чи я щось не те читаю?

не зрозуміла набору цитиат

от і я шукатиму, але при тому не збираюся звинувачувати людей нетрадиційної орієнтації у всіх смертних гріхах! якщо вони нормальні, адекватні, то чим вони мішають? то їх вибір, і я не в праві його заперечувати. проте я того не розумію, і постараюся щоб моя доця теж не зрозуміла

вони мішають тим,що створюють такі садки
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 30 червня 2011, 21:21

Перлинкая трохи розділяю поняття толерантності та популяризації.
я проти популяризації, проти гей парадів, проти навязування сексуальних виборів. але за те, щоб ці люди не відчували себе ізгоями, або хоча б, щоб могли жити повноцінним житям, якщо оте їх розуміння повноцінності не заважає мому повноцінному життю і не переходить моральні та правові межі.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Sawwku » 30 червня 2011, 21:23

Перлинка написав:вони мішають тим,що створюють такі садки

так я ж казала про адекватних, що іншим не мішають
Перлинка написав:не зрозуміла набору цитиат

ти написала, шо "і з чого ти взяла що я не розумію що таке субкультура ?Чи хто такі геї?", а перед тим "чого ж ви ,?Геї та лесбі, то також субкультура". от я й кажу, що таки була спроба їх прирівняти
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
01,01,2011

Повідомлення taranjka » 30 червня 2011, 21:24

і взагалі в даному випадку, думаю проблема не в геях-лесбі і їх поширенні, а в тому як вирішується ця проблема толерантності, в даному випадку европі
і як я зрозуміла садки створюють не вони, а надміру толерантностурбовані европейці
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Перлинка » 30 червня 2011, 21:27

гра з вогнем написав:Перлинкая трохи розділяю поняття толерантності та популяризації.
я проти популяризації, проти гей парадів, проти навязування сексуальних виборів. але за те, щоб ці люди не відчували себе ізгоями, або хоча б, щоб могли жити повноцінним житям, якщо оте їх розуміння повноцінності не заважає мому повноцінному життю і не переходить моральні та правові межі.

вони з тобою не погодяться

якби я була лесбійкою,то запитала б чому вам можна провести парад слінгів,емамі,напечених і т.д,а мені не можна провести свій парад?

ви хочете показати чим живете,і я хочу ,чому я повинна переховуватись зі своїми переконаннями і турбуватись ,щоб часом кому не заважати?

тому толерантності тут дуже мало,і чим більше ви до них будете проявляти толерантності,тим більше вони будуть качати свої права ,досвід західних країн це вже показав
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sawwku » 30 червня 2011, 21:30

то най собі ходять парадом, тільки щоб до людей не чіплялися
Sawwku Офлайн

Я тут живу

01,01,2011

Повідомлення Перлинка » 30 червня 2011, 21:32

Sawwku написав: от я й кажу, що таки була спроба їх прирівняти

це не спроба-це констатація факту,субкультура секс -меньшин
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей