Sawwku написав:
я за музичні субкультури, бо розумію їх і була їх частиною. геїв і лесбійок не розумію (тьфтьфу-тьфу щоб не наврочити). в тому і вся різниця, і тому я буду свою дитину берегти від таких впливів. а ти будеш берегти від панків, скінів і т.д.
в результаті кожен буде досягати своєї мети. але це не повинно робитися методом образ!!!
що ті що ті ЛЮДИ перш за все
пробачте може не дуже в тему,але ти вроді під цим підписувалась
готів можна замінити на секс-меншини,адже ж то також форма самовираження :tipok:
Marta написав:Перлинка написав:най ваші діти дружать з готами,я для своїх шукатиму інше середовище.
Перлиночка, знаєш, як буває, те, чого категорично неприємлиш- таки входить в твоє життя для того, щоб розширити твій кругозір і стати менш категоричною в любих питаннях. Ти не можеш зі 100% гарантією захистити дітей від цього, просто не можеш. Варто з дітьми дружити, налагоджувати добрі стосунки, на довірі, приймати вибір дітей з повагою, тоді і до тебе будуть прислухатися. (це я не до тебе особисто, а й до себе на майбутнє)..
Бо в любому середовищі дитина як захоче, то знайде т е, що їй потрібно, а от чи будеш знати про це ти- то вже не факт....(
Я забороняти самовиражатися не буду, забороняти пити чи курити не буду, я просто буду пояснювати, чим це чревато.
дивно що в цьому випадку , ви проти розширення свого кругозору :grin:
хто дає нам право засуджувати?
не зовсім поняла хто кого засуджує,ви геїв,чи я вас :beauty: ?