Alisa написав:Може, й не спектакль, дуже вже всіх дістала ця жіночка :)
кого всіх? Мене не дістала, я навпаки, дуже тримаю за неї кулаки. Я не фанатка Тимошенко, але на мій погляд те що зараз відбувається в країні, то взагалі жесть. Саме коли вона була при владі, і я і мої батьки жили і харчувалися набагато краще. Кредити могли взяти і віддати і відпочити нормально. Зараз ж всі гроші тратимо фактично на харчування.
Alisa написав:П.С. Все йде до того, що на наступних виборах буде бюлетень з одним альтернативним кандидатом ;-)
-а ось це 1000%, вони знають, що все рано чи пізно закінчеться виграшом для неї-бо те що для них збиток то для людей поміч, але одна мета-недопустити до виборів. Дуже бажаю щоб їм це не вдалося. Щодо газу, то це ж не для населення той газ, для нас вистарчає того який ми самі видобуваємо, то все для промисловості, великого бізнесу. Того чого ціни ростуть, взагалі неясно. А тоді коли були ті угоди, то взагалі б наша промисловість лишилася без газу, якби не Тимошенко. Та і взагалі де тоді був президент наш любимий??? Все що він казав і зараз каже, що всі біда України це тимошенко. Ну, справжній мужчина.