Я тут напишу про мультиварку яку сьогодні отримала поштою.
Запікала картоплю з мясом сиром твердим та цибулею і пекла шарлотку з чорницями.Все за їх рецептами.
Не можу сказати що в такому захваті як там на кідстафі охають і ахають,але й не розчарована.
Шарлотка вийшла трішки схожа на омлет,якась дуже ніжна,поставила час рекомендований в інструкціїї,коли відкрила,то виявилось що сирувата ,низ був гарненький румяненький,а зверху скоринки нема,підозрююю,що якщо навіть більше часу пекти ,то не буде.
На запіканку з мяса та картоплі поставила на 15 хв більше,всеодно без скоринки.Швидше схожа на тушковану у власному соку,бо майже без жиру,по рецепту нема,сама трішки масла додала,так як телятина пісна.
Я до того,що річ хороша в тому плані,що не потребує спостереження,тобто накидав всього та й пішов собі,або займаєшся іншими справами.Але так як там пишуть,що страви виходять смачніші,то неправда ,в духовці смачніше ,і смажене смачніше ,ну само собою з того що робила,може буду готувати інші страви,то свою думку поміняю.
Ще мені не дуже сподобалось,що порціїї невеликі ,а готує відносно довго
65 хв-шарлотка
75 хв-запіканка
Це на нашу сімю один раз сісти і зїсти,так що нічого не залишеться,а якщо робити більшу порцію,то відповідно готувати треба довше.