Глобальні оголошення!

Задумуюсь про відлучення

Модератори: TaniaPicaSSo, Любов

Re: А ми відлучилися... життя змінилося

Повідомлення гра з вогнем » 21 червня 2011, 20:12

Нимидора, те що тривале годування погано впливає - це не правда. Я вже не раз з'ясовувала це питання у різних його формулюваннях.

Але я не до того, я про те. що краще відлучай поступово. Бо так як ти написала "раз пробували і не вийшло" я зрозуміла. що пробували радикально. Мама пішла і хтось малюка заспокоював. Це найбільш стресовий метод, як для тебе так і для дитини.
Пробуйте знімати годування. Поступово. Заміняти на казочку, молоко від корівки. купання, все що придумаєте і у вас піде. Я це мала на увазі.

Скільки у вас ще годувань залишилося і які?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Re: А ми відлучилися... життя змінилося

Повідомлення Nymydora » 22 червня 2011, 13:37

гра з вогнем написав:Скільки у вас ще годувань залишилося і які?

Лишилося на ніч, вночі 1-2 рази і деколи зранку (коли встає раніше від мене :grin: ).
Вчора подивилася на нього - і не можу, шкода.. Буду починати з того, що помаленько заберу ранішні (прийдеться навіть на вихідних вставати в 6 :istereka: ). Потім на ніч. А там - як Бозя дасть... :?
Зображення
Зображення
Мрії збуваються
Nymydora Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2120 раз.
Подякували: 3049 раз.
Діти: Троє

Re: Задумуюсь про відлучення

Повідомлення гра з вогнем » 22 червня 2011, 16:34

мені теж, щоб забрати ранішнє, тре раніше за дитину встати, тоді без проблем.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Natalinda » 03 серпня 2011, 04:07

От і я задумуюся.
Прочитавши ше колись-колись досвід Марти думала шо в мене буде так само. ПРийде літо, дитина буде весь день на вулиці, буде вирубуватися відразу ж як побачить подушку.
Не тут то було.
Маю підозру шо моя дитина знаходиться навулиці дещо довше ніж середньостатистично дітки усіх форумчан, але від цього спати не хоче ні більше ні меньше. Іноді в мене враження шо те моє мале совеня може сутками не спати.
З нічним сном ше так сяк, тобто досить нормально. Ми дожились і дорозвинулися до того шо стало цікаво слухати довгу казочку. Іноді засипає на стадії мого фантазування про всіх відомих мені тваринок в рукавичці, частіше задрімую я, а синулька невідомо наскільки пізніше. Але жодних сліз чи істерик. Вночі просипається нечасто, як просипається то я на автоматі годую. Зранку важче, але то лиш через мою лінь, тобто як забрати ранішнє годування я в курсі і працю над цим поки самонавіюючи на себе бажання ставати вдосвіта.

ПРоблема в мене з годуванням на обідній сон. Як вложити дитину без грудей??? Катаючись у візку він розглядає все, тобто цей варіант не проходить. Казочку читати можна, але роздивляючись малюнки, тицяючи пальчиком і т.д.
Я дуже хочу якнайдовше зберегти денний сон!!!!!!!!! Шо робити? Як вложити дитя спати в обід без грудей????
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення mala-karta » 03 серпня 2011, 07:06

Natalinda, а у візку зовсім-зовсім не засинає?
навіть після активної 4-годинної прогулянки (коли побігав по горках, позаглядав в усі ямки) і легкого перекусу?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Natalinda » 03 серпня 2011, 09:54

mala-karta ну ми просто трохи по іншому гуляємо ;-)
З самого ранку на вулиці, але більше на подвірї.
Гірок в нас не дуже, але сто раз на день гонимо кури так шо і їм і йому голова крутиться, обхожуємо всі городи, ходимо пішки в магазин, взагалі шось візок в нас знову став не в почоті, тобто вмовити сісти тоже стало проблемою.
Та й яке те спання дворічної дитини у візку......а більшого візка вже шкода купувати....та й хто зна чи є більші, чи вони стандартні...
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення lore1ei » 03 серпня 2011, 10:12

Natalinda, в нас або груди, або слінг і прогулка.
І ще з чоловіком добре засинає.

А на рахунок вибігування, моя як багато набігається, то дуже збуджена і навпаки гірше спить, то ми не йдемо на всякі дитячі майданчики вечером.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення krapk@ » 03 серпня 2011, 21:11

вирішила відлучати. Почала багато їздити, малий скучає. Йому чогось не дуже ясно як це зараз є а завтра вже нема а потім знову є, далі знову днів 2 нема..... Не даю сутки. Все нормально. Заколисала бабуся. Лиш тепер колисатися почав, ех!!! Як потім буду відучувати, непонятно.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення taranjka » 03 серпня 2011, 22:53

krapk@ пробуй разом із колисанням якусь музику включати, щоб асоціювалося з сном. в мене Дарця знає як включаю шось з старого скрябіна - то буде спатки і потрохи заспокоюється :)
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення TanenRom » 03 серпня 2011, 23:12

taranjka аналогічно, у нас від самого народження є одна пісенька, яку я завжди вмикаю перед сном. тільки вмикаю - все Дана знає, що будемо лягати спати.
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Поперед.Далі

Повернутись до Грудне вигодовування

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей