Natalinda » 03 серпня 2011, 04:07
От і я задумуюся.
Прочитавши ше колись-колись досвід Марти думала шо в мене буде так само. ПРийде літо, дитина буде весь день на вулиці, буде вирубуватися відразу ж як побачить подушку.
Не тут то було.
Маю підозру шо моя дитина знаходиться навулиці дещо довше ніж середньостатистично дітки усіх форумчан, але від цього спати не хоче ні більше ні меньше. Іноді в мене враження шо те моє мале совеня може сутками не спати.
З нічним сном ше так сяк, тобто досить нормально. Ми дожились і дорозвинулися до того шо стало цікаво слухати довгу казочку. Іноді засипає на стадії мого фантазування про всіх відомих мені тваринок в рукавичці, частіше задрімую я, а синулька невідомо наскільки пізніше. Але жодних сліз чи істерик. Вночі просипається нечасто, як просипається то я на автоматі годую. Зранку важче, але то лиш через мою лінь, тобто як забрати ранішнє годування я в курсі і працю над цим поки самонавіюючи на себе бажання ставати вдосвіта.
ПРоблема в мене з годуванням на обідній сон. Як вложити дитину без грудей??? Катаючись у візку він розглядає все, тобто цей варіант не проходить. Казочку читати можна, але роздивляючись малюнки, тицяючи пальчиком і т.д.
Я дуже хочу якнайдовше зберегти денний сон!!!!!!!!! Шо робити? Як вложити дитя спати в обід без грудей????
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос