Дуже цікаво читати такі різні спогади! В мене також декілька є. Забирали мене з пологового будинку чоловік, батьки мої та чоловікові з квітами. Всі зйомки не вдалися, то була вже затерта касета в камері...

Коли зайшла в квартиру, була ДУЖЕ приємно вражена: Гарнюще ліжечко з балдахіном, під стелею рожеві і білі кульки, чистенько та прибрано!!! Коли розгорнула своє щастячко, то часто міряла температуру тіла своєї донечки, бо сильно налякали в пологовому будинку,що дитятко може перегрітися чи замерзнути. Мені здалось,що доці холодно (градусник був електронний, як зрозуміла потім, недосконалий) і давай її роздівати повністю і класни на свій теплий животик! Так і грілися. Але щось досі сумніваюся в точності тих градусів, мабуть все було нормально, просто якась паніка. А далі... післяпологова депресія... сумно, радісно, знову сумно, одиноко, дивилась на донечку і плакала від щастя! І думка частенько одна була, як можуть таких крихіток вбивати ще до народження...

Часто слухала, чи доця дихає, і вночі і вдень, також лякали синдромом раптової смерті... Все внормувалося і стало на свої місця десь через 1,5 місяця, вже і депресія пройшла і освоїлася в новій ролі! Слава Богу всі страхи залишилися позаду, зараз нам вже 3 рочки!