Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
прочитала про взуття наше. сорі шо так довго, купляли в Рукавичці на Дружбі, коламбія 160 гр, якість хороша, вигляд як в дорослих. але в плані носки малий тягнеться до кроксів, но вони так виглядають :mrgreen: , їх купили на секонді суто для пісочниці, а виходе шо носим тільки їх. в нас ше проблема з кепкою було, десь 4 штуки зря.
дівчинка з сусіднього дому десь замовляла - завтра попитаю що до чого. коштує 55 гривень, але зовсім не пожаліла, бо мала постійно на ньому сидить, то книжку почитати, чи перекусити на вулиці, чи навіть в піску погратись.
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
ми не зовсім купили,нам подарувалаи такий ігровий центр-басейн
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
я вже сьодні там тоже сиділа,малий затягнув,в шляпі і з мечем,все як має бути,але поки лиш в хаті,без води.Завтра як буде сонечко,винесем на двір.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
TanenRom стільчик дууже кльовий!!! :гуд: Не забудь спитатися де купований ;-) Хочу такий на море!!!
svetla ото ви вже модні :гуд: Як там Оленочка вже освоїла велосипед ;-)
Перлинка, це просто бомба!!! Воно таке велицьоге шо ти з малим туди вміщаєтеся? Ааа чо я такого не бачила на сайті, йду дивитися... Набирайте води і фоткай малого :clapping2:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки" М.Матіос
а у нас в місті має бути парад колясок на 26, от думаю щоб це купити, що придумати щоб прикрасити нашого леопардика (це такий кап на коляску ми маємо новий):
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово