Глобальні оголошення!

Слінгобій

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Слінгобій

Повідомлення Sawwku » 16 червня 2011, 17:59

ну мабуть залежить ще від того, як це було сказано.
якщо це спроба вихваляння, що от я така мать-героїня прям (чи там отєц-героїн), що 5 годин не давала дитині свободи, хоч вона і впиралася, но Я заставила сидіти :!: , то тут тра зняти штани і надавати по морді
але я не можу засуджувати (можливо того, що сама так роблю) випадки, коли дитина не впирається, а спить, а як проснеться, то погамає і спить. тобто нема ніякого насилля над дитиною.
згідна, є "аморфні" малюки, яких як не скрути, не будуть виступати проти. тоді треба щоб мама слідкувала за своєю поведінкою.
персонально в мене таке не проходить, тому я вірю, що поки моя дитина поводить себе спокійно, доти їй добре :)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 18:13

Сашки. але ж є ще така штука як укачування. Я впевнена. що вслінгу дитина укачується на ура і вона там може сидіти тихенько. не тому що їй добре., а тому, що їй зле
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 16 червня 2011, 18:16

я таким хвалилися :) і шо? ми були в польщі, дитьо носилося весь час в слінгу. коли їй набридало, то витягували давали поповзати-походити і вперйод в дорогу. і так тиждень. бувало і 4-5 годин. але ж не все життя в мандрах і в слінгу. тому думаю коли хтось хвалиться шо стіки часу носив дитину, це як виняток шо таке вдалося
про укачування брєд. як мама-тато має ходити шоб дитину укачувало до стану "не можу протистояти батькам"?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Sawwku » 16 червня 2011, 18:23

я ще раз переконуюся, що в мене супер-стійка-вперта дитина :-| :grin: . що б я не робила: хоч гойдай, хоч бігай, хоч в маршрутці їдь (де більшість дітей навіть в возиках закачуються), мала як не хоче сидіти в слінгу і спати, то фіг заставиш :?
знову ж виходить, що все залежить від дитини і мами. якщо вони не можуть поняти одна одну, то МУСЯТЬ виконувати правило про 2 години, щоб не наробити біди (спочатку дитині, но потім і мамі аукнеться)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
01,01,2011

Повідомлення TanenRom » 16 червня 2011, 18:30

гра з вогнем про ГВ також багато пишуть. ми ж не усьому віримо, аналогічно і про слінги - вони рекомендують, а вирішує кожна мама індивідуально.
у мене мала як не захоче в слінгу сидіти, то кричатиме так, що в Тернополі буде чути
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 18:31

Укачування не брєд, а зауваження провідних педіатрів щодо догляду за дитиною.
При чому укачування в любих його іпостсях, ручки, колиски, візочки і т.д.

ну ось вже пішли розходження в темі, одні говорять, що ходити з дитиною довго не варто, а інші - "ходжу. ну і що?"

та в принципі нічо. мені глибоко по барабану, який в кого підхід до догляду за дитиною.

мене цікавить. чому ті, хто декларує, що носити в слінгу протягом тривалого часу не можна, не зауважуть своїм знайомим, коли вони це роблять. адже де як не в спільноті слінгомама всі переживають одна за одну, якщо навіть на вулиці підходять і радості слінгу розказують, то чому не вкажуть - небезпеки?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 18:35

Правильно, ми віримо не усьому. Але, тут справа не в вірі, а в дослідженнях і офіційних рекомендаціях.
офіційна рекомендація щодо гв. годувати мінімум до 2 років.
офіційна рекомендація щодо слінгів - не носити довше 2 годин

і шо?

Хтось годує до двох і довше, хтось носить довше двох. одні роблять добре, інші зле. чому в слінгери не скажуть своїм однодумцям банальну фразу: загалом - це не рекомендовано, а бурно рукоплєскають?
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sawwku » 16 червня 2011, 19:07

може тому, що кожна слінгомама має за собою такий "грішок", як носіння більше 2 годин. як тоді можна засуджувати інших, і в той час виправдовувати себе? а розбиратися в причинах чому так сталося ніхто не має бажання, тому все відбувається або за мовчазної згоди або з коментами типу "ухти в мене так не получається". проте ні одне ні друге не означає одобрення тих дій
Sawwku Офлайн

Я тут живу

01,01,2011

Повідомлення гра з вогнем » 16 червня 2011, 19:10

мені як сторонньому спостерігачу здається інакше, тому я і запитую.
дякую всім за пояснення!
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Shalimar » 16 червня 2011, 19:23

Sawwku написав:нормальна дитина не буде сидіти в не зручному положенні!!!

дети (новорожденные, младенцы) и в автокресле категории 0+ могут все время спать, но больше 2-х часов в день нельзя......... потому что нужна ровная горизонтальная поверхность
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість