Глобальні оголошення!

Медовий місяць

Re: Медовий місяць

Повідомлення Перлинка » 15 червня 2011, 21:13

flower написав:Звичайно був, але не місяць, менше ;-) У нас візи шенген були от ми і сіли в машину тай вирушили в дорогу, Польща (давно хотілось соляні шахти відвідати шо і зробили того разу), Голандія (прогулянка Амстердамом дуже запамяталась), Бельгія. Поїздка також була із вигодою, бо купили собі класні меблі за смішні гроші, у нас такого б не купили...

flower

в мене не було медового місяця,але досі хочу такий як оце у вас ,

а ви собі якось планували куди поїдете,де заночуєте,чи так їхали собі куди їхалось і зупинялись де виходило?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Yummy mummy » 15 червня 2011, 23:20

eney Співчуваю :shock: ,весело напевно вам було і романтично :crazy: ...
Цікаво ,а як мама пояснювала свою необхідність бути присутньою на вашому медовому місяці :? ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення flower » 15 червня 2011, 23:52

Перлинка написав:
flower написав:Звичайно був, але не місяць, менше ;-) У нас візи шенген були от ми і сіли в машину тай вирушили в дорогу, Польща (давно хотілось соляні шахти відвідати шо і зробили того разу), Голандія (прогулянка Амстердамом дуже запамяталась), Бельгія. Поїздка також була із вигодою, бо купили собі класні меблі за смішні гроші, у нас такого б не купили...

flower

в мене не було медового місяця,але досі хочу такий як оце у вас ,,

а ви собі якось планували куди поїдете,де заночуєте,чи так їхали собі куди їхалось і зупинялись де виходило?

в нас друг їздить часто і він і сказав адреси куда варто заїхати по меблі в Голандії, а раз ми вже їхали через Польщу то і туди навідались, ночували і в готелі як траплявся на шляху, але було шо і в машині раз. Німечинну теж проїзжали але взагалі ніде не заїзжали лише заправки то я її не рахую. Назад їхали через Бельгію то заїзжали до знайомого, в всьому цьому дуже виручила навігація... Так шо планували не дуже, більше спонтанно...
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Перлинка » 16 червня 2011, 00:15

кльово,а фотки є?
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення flower » 16 червня 2011, 00:20

звичайно шо є декілька... :)
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення TanenRom » 16 червня 2011, 00:49

flower виставляй фото ось тут
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Yummy mummy » 16 червня 2011, 01:40

А в нас був справжній медовий місяць :heart: ..Через день після весілля ми відправилися в Турцію....
Турецька баня,масаж,водні атракціони,сплав по гірській річці,різні екскурсії в тому числі і Памуккале,шопінг,клуби,ресторани,нічні купання,сонце,море,красота :crazy: ...
Віддихнули на славу :гуд: ...Хочу ще,але така ляпота напевно не скоро буде :? ...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення oksana.tesliuk » 16 червня 2011, 17:12

Yummy mummy оце клас!!! :clapping2: :гуд:
Може то собі на 15-ту річницю таке влаштувати?!
Якраз менший підросте, з грудей злізе... Та й дата кругленька буде :crazy:
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення eney » 16 червня 2011, 21:36

Yummy mummy аааааааа :omg: :crazy: і я так шочу! нічого на 10 річницю шось таке постараємся організувати.

Ой дівчата, не дивуйтесь моя мама дуже дивна людина, я все переживаю шоб такою не стати, раніше ми дуже сварились, коли їхала в одесу на практику то мене з такими словами з дому випровадили, шо я навіть не звонила, сама поняля шо перегнулаі позвонила, хоч дуже горда і безкомпромісна, зараз класно, зїхали від них :clapping:
О спорт, ты - мир!
Пьер де Кубертен
eney Офлайн

Почуваюся, як вдома

Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 695 раз.
Подякували: 786 раз.
Діти: В домі заплавляють Олексій і Марк.

Повідомлення Marichka » 11 вересня 2011, 14:07

Наш медовий місяць був дуже гарний.Через 2-3 дні після весілля ми поїхали в Крим майже на місяць.Жили в заповіднику Карадаг в м.Коктебель,в наметах. Крім нас там було багато цікавих людей з України і Росії,також двоє італійців і двоє японців. На такому відпочинку ми були рік перед тим,тому знали, що там і як там...
Зображення
Marichka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2032 раз.
Подякували: 1655 раз.
Діти: Ліля 6.06.2010
Тадей 3.07.2013

Поперед.Далі

Повернутись до Весільний переполох

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей