mari » 03 грудня 2009, 10:36
Мені здається, потрібно дати дитині вибір. Підросте, зрозуміє, чи потрібно це їй чи ні. Коли я була малою, то мені прокололи вуха, про що зараз я дуже шкодую, оскільки цю процедуру робила не компетентна особа
Я цілком згідна. а мені подобаються сережки у дівчаток. Я своїй доньці пробила вушка за день до дня народження у 5 років вкінці літа. Вона хотіла,просила і ми з хресною пішли в салон і пробили. Я їй оповідала що буде боліти. Сиділа у мене на руках.Перше вухо пробили-була в шоці вона,звісно від болю.Друге також швидко, а потім вона як почала ридати- а ми її заговорили і бігом на морозиво. Все зажило добре. Вона ніколи потім мені не казала що шкодувала,навпаки гордилась собою.Тим що вона така молодець. носила ті гвоздіки з салону десь рік, а потім я їй одягнула малнькі золоті вишеньки.Тепер хресні надарили- то міняємо але всі скромні. Поки інших не треба .Для кожної дівчинки важливо в прцесі психологічного росту бути дівчачою,красивою,доглянутою. і звісно сережки-один із таких способів. Це не означає що усі мають їх мати. Але якщо дитина хоче,нащо відказувати. в дорослому віці практично вже ніхто не проколює вух. і тому і діти часто бачуть що мама не має або навіть і хочуть, а мама каже-тобі таке не треба. Я не маю- то й ти не май.........................
Я люблю і маю багато прикрас.Сережки міняю до одягу практично щодня,завжди скидаю на ніч. І мені дуже подобається коли у жінки заколене волосся і довгі сережки.Це дуже красиво. Це ніжно і романтично ( і без сережок звісно також). звісно погану жінку це не зробить кращою.Просто треба щоб це подобалось і ви від цього отримували задоволення. :) :) :) А такі відчуття мають навіть маленькі дівчатка.
медичні протипокази звісно є .Але якщо фаховий спеціаліст пробиває ,дотримані усі правила гігієни і ви домовились і попередили а не дурите дитину,то все буде гаразд.Думаю що 4-8 років-ідеальний час.
Якщо говорити між нами,То все починається з мами.І казочка перша у світі,І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки. І сяюче диво - ялинка.Від мами - і літери,Й слово,І зроблена разом обнова.Якщо говорити між нами,То все починається з мами.