Глобальні оголошення!

Адаптація МАМИ до садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Адаптація МАМИ до садочку

Повідомлення Melisa » 20 травня 2011, 12:31

Спасибі всім за підтримку. :heart: Пробую себе перелаштувати і обзавестись справами ;-) . Сьогодні ходила на ті збори, то дитину годі було відірвати від груп: там співають, там вірші розказують, а там просто галасують. Короче, зараз я налаштована на спокійну хвилю.
Люблю вас. :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart: :heart:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення krapk@ » 20 травня 2011, 13:24

о, підозріюваю що така ж. Зараз дуже налаштована на позитив, що дитина буде ходити і все буде добре. А чи зможу без страху лишити, не знаю. Юрчика теж налаштовую, що садочок це дуже гарно, там дітки, іграшки, весело. Але вже вирішила що восени не буду давати, мабуть аж з весни.
Зображення
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.

Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
krapk@ Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1369 раз.
Подякували: 1663 раз.
Діти: В нас вдома Юрський період- всіма заправляє синочок Юрчик

Повідомлення Marta » 20 травня 2011, 15:13

Ми йдемо з осені, то я ще не сильно переживаю, але чим ближче- тим страшніше (для мами)))), хоча зараз показую діток в садіку і питаю, чи вона туди хоче, показую місця, де вона буде гратися з дітками в садочку, їхні пісочниці, двері до садочка, вона дуже хоче, і то вже, просить мене "будь-ласка")), але я кажу, що вона буде ходити обов"язково через пару місяців, коли ми запишемось, і все розказую, як вона там буде гратися, як буде їсти і спати, а мама потім прийде і забере її і буде все-все розпитувати, що вона робила в садіку, і як гралася і що було нового.....
Коротше, поки в нас такі розмови. Жаль віддавати, правда, якось дивно, такі подібні відчуття, як при тому, коли завершується ГВ))), також переживала, а як буде, а може зв"язок наш буде не настільки сильним, а на практиці воно показує зовсім інше. :kiss: :heart:
Вірю, що все буде добре!)
Marta Офлайн

Повідомлення Nin4ik » 20 травня 2011, 15:32

Я малого віддала в 1,10 рік. Не шкодувала анітрохи. То був справжній мамин синочок, ще на початку літа казала, що будемо пробувати садок через рік, а от в кінці літа, побачила наскільки він став самостійним. Дуже багато залежить від вихователів. Мені пощастило, він сприймав їх, а вони його!!! Якщо знати його характер, то кращого дитя колективу годі шукати!

Але спочатку ми як і усі плакали, я стояла під дверима, слухала, знала, що то мій плаче, відрізняла його від інших. Але через 5 хв, він заспокоювався. От тому була спокійна і я! Довіряла вихователям, то справді хороші люди.

Якщо знайдеш групу, де будуть вихователі "як для твоєї дитини", то буде легше налаштуватись на садок! Кожній мамі треба знати, що її маляті добре і без неї, ну але звісно ж, що з нею найкраще!!!
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення Радмила » 24 травня 2011, 13:26

Щодо штовхатись. Я старшу спершу привела на майданчик погратись з дітками в пісочку. Ми з собою принесли пісочний набір і посудку (чашечки тарілочки). Сидить моя дитина грається в пісочку чашечкою. Підбігає хлопчик - забрав. Я не вмішуюсь. Доця подивила, взяла з піску іншу чашку. Далі грається. Підбігає інший хлопчик - забрав. Знайшла іншу чашку. Підбігає ще хлопчик, знов забрав. Мала подивилась, розвертається і забрала в найблищого. Хотів забрати не віддала.
Все. Дитина швидко вчиться.
А от вихователі, це окрема тема.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення yulia22 » 02 червня 2011, 14:54

От і в нас постала проблема....напевне моя дитина дуже до мене привязана....Бо у випадку Радмила її доця знайде іншу іграшку, а в нашому випадку якщо в малої щось заберуть, то вона сама віддає лише щоб її не чіпали....До діток хоче йти гратись, а як приходимо, то зразу маму за руку....Ми збираємось до садочка на наступний червень, бо зараз нам 1.7......навіть не уявляю як вона буде залишатись на годину....
НЕвже це дійсноя її так до себе привязала????
yulia22 Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 49 раз.
Подякували: 11 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення pan_kotskyy » 02 червня 2011, 15:02

yulia22 написав:НЕвже це дійсноя її так до себе привязала????

в такому віці ще рано перейматися питанням надмірної прив'язаності до мами :)
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення yulia22 » 02 червня 2011, 15:04

pan_kotskyy не впевнена в цьому, адже мала ні на крок від мене не відходить...
yulia22 Офлайн

Добре орієнтуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 49 раз.
Подякували: 11 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення georginochka » 02 червня 2011, 15:12

yulia22, думаю вам ще рано хвилюватись. моєму вже 2,5 а поводиться приблизно так само. це вже не здорово. розумію, що проблема більше в мені. в садочок підемо напевне наступного року, раніше я буду не готова :lol:
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення mala-karta » 02 червня 2011, 15:24

yulia22, не переживайте!!!
за рік ще все зміниться!

можу порадити хіба не відштовхувати дитину, хочу за ручку - хай тримає скільки хоче. Не акцентуйте на цьому уваги - і з часом малеча піде до діток гратися і без ручки :) І ще й по носі дасть тому, хто насмілиться іграшку забрати ;-)
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей