і взагалі хто позначив для мене ці кордони?
якщо я народилась в цій державі-то зобовязана любити все україньке-інакше ганьба та зрада?
Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka
Перлинка написав:Допустимо розпочнуться криваві заворушення ,і ви маєте можливість виїхати в країну де будете в безпеці ,скористаєтесь цією можливістю,чи лишете дітей напризволяще,а самі з чоловіком підете з вилаами на танки боротись за незалежність?То буде попросту марно пролита кров,бо фінал відомий.
Shalimar написав:Перлинка написав:Допустимо розпочнуться криваві заворушення ,і ви маєте можливість виїхати в країну де будете в безпеці ,скористаєтесь цією можливістю,чи лишете дітей напризволяще,а самі з чоловіком підете з вилаами на танки боротись за незалежність?То буде попросту марно пролита кров,бо фінал відомий.
Если бы все думали, как Ты, войну бы Мы проиграли.............. Воевать было бы некому. И вечно "тікать" - не выход.
Во время Помаранч. Рев. нашлись же небезразличные люди...
Shalimar написав:Если бы все думали, как Ты, войну бы Мы проиграли.............. Воевать было бы некому.
И вечно "тікать" - не выход.
а чье же? чужими руками?..Перлинка написав:Я війни не розвязую ,тому й вигравати чи програвати їх-не моє діло
Перлинка написав:А який вихід?
І як вчинила би ти в такому випадку?
Shalimar написав:а чье же? чужими руками?...
Если бы Наши деды и прадеды так сказали, где бы Мы сейчас были? и были бы вообще??...
Перлинка написав:Даже узнав после, что все это спланированная акция, я ни о чем не жалею. Потому что дело совсем в другом......
Shalimar написав:Во время Помаранч. Рев. нашлись же небезразличные люди...
Natalinda написав:Shalimar написав:Во время Помаранч. Рев. нашлись же небезразличные люди...
Ось і в мене питання і шо шо вони знайшлися???Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Я цілком і повністю підтримую Перлинку, особливо тепер маючи власну дитину. А ось ці націоналістично-патріотичні заклики.........
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей