Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
такий смачний в мене ще ніколи не виходив, я сир дуже довго збивала в комбайні, тому сирна частина нагадує мені пташине солоко :)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
гороховий супчик, гречана каша і підлива з м"ясом.
Natalinda, по такому самому рецепту моя бабуся нам в дитинстві і лободу робила. Лиш вроді перед тушенням проварювала 5-10хв. Смак той самий. А лободи в нас було повний город