Та пора вже ,скоро північ ,спіть собі і не беріть дурного в голову
але треба спочатку комп вимкнути,бо охочим спати форум протипоказаний :grin:
лікарю,рятуйте в мене дома є машина часу,але, чесно кажучи вже надоїло відбиватись від непрошених гостей,шо не туди попали,то на коні хтось до хати заїде,то з лазара шмалять ,от сиджу і пригинаюсь ,а ще кінський послід виносити
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
доїжте ту позавчрашю яшню ,бо то вас переслідують муки совісті що продукти переводите
хочу провести всенародний референдум,який капець мені завтра першим взути правий чи лівий
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !