Глобальні оголошення!

Критерії вибору дитячого садочку

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Критерії вибору дитячого садочку

Повідомлення гра з вогнем » 12 квітня 2011, 16:54

ну у нас відгуки переважно в неті ми беремо, або на форумі.
найголовніше, що тепер для мене правило - орінтуватися на негативні відгуки. бо позитивні пишуть самі, друзі, так є і нічо з тим не зробиш. а от щоб негативний написати має добре припекти. тому ми уважно читаємо негативні відгуки і вже вирішумо чи це придирка чи ні. ну і повторення негативних теж настророжує.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення rusia » 12 квітня 2011, 20:05

Близькість додому,і щоб дитина їла ту садкову їжу.
rusia Офлайн

Повідомлення mala-karta » 24 травня 2011, 00:35

ходили ми з Ромчиком сьогодні до садочку.
Ну, ми раніше ходили просто на вулиці з дітками гратись, сьогодні ходили у групу.

Якщо чесно, не сподобалось. Маленька група, багато дітей - шум, гам. Іграшки якось зверху, самі діти їх не достануть.

Зі своїх спогадів згадую, що в моїй групі була велика кімната, одна половина - столики, інша - килимок і місця здавалось багато.

Бо щось після сьогодні хочеться в інший садок... Бо за цей ну навіть не уявляю, що там дитині робити. Ну і справді, стояти і ревти.

Дівчата, у ваших садочках які групи зсередини?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Marta » 24 травня 2011, 00:41

mala-karta написав:ходили ми з Ромчиком сьогодні до садочку.

а в який садочок ходили і чи можна отак просто прийти подивитися на групи?....
Marta Офлайн

Повідомлення mala-karta » 24 травня 2011, 00:52

Marta, в нас там вихователька знайома, але, думаю, там можна домовитися, щоб прийти подивитися.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 24 травня 2011, 01:37

Ну в нас група стандартна, як у всіх садках. Але скажу з власного досвіду - малою те приміщення може здатися лише зранку, коли дітей приймають від батьків і вони реально перевертають там все догори дригом. Коли малу забираю з садка і в групі лишається максимум 10 дітей - група доволі простора і місця купа.
Та й кричать діти лише коли вихователь вийде, чи зайнятий кимось з батьків, чи коли зранку приходять з дому. Хоча, може то ще від віку залежить. Але я не помічала надто гучного шуму у нашій групі в інші періоди. Бо нема коли. У них як не заняття. то їжа. то ігри...

Про іграшки - то то певно від групи залежить і меблів. У нас зверху лише дорогі, котрі більше для прикрас і для унаочнення. Типу там - лікарня, український куток, ше там шось. А внизу є ящики, які діти самі відсувають і дістають потрібну іграшку.

Не уявляєте, дівчата, як мені було важко віддавати малу в садок. де групу шойно відкрили. До того в тому приміщенні був якийсь клас якоїсь школи. Короче - меблів нема, вазонів нема, стіни без ремонту, вікна старі, коврика нема, лінолеум протертий... Жесть. Але нічого, всьо лише в руках батьків і батьківського комітету. Тепер наша група - всім садікам в приклад. Міськно ходить на екскурсії, посадовці своїх дітей в ту групу просять дати.... В нас євроремонт, євролампи, кольорові стіни, великий коврик, нові меблі-конструктори, купа унаочнення (все завдяки нашим вихователям, котрі мало не з дому несуть своє), плюс - завдяки батьківському комітету і праці батьків, які самі вкладали свою працю в групу. Такшо, не все так похмуро в садку. як здається спочатку. Так, не власна квартира, але там можна всьо міняти, якшо дійсно шось таке невиносіме ;)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mala-karta » 24 травня 2011, 02:04

ну, зверху там стояли конструктори і машинки звичайні.

Ми були перед 11 годиною, коли дітей вже давно "поприймали".
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення happymami » 24 травня 2011, 02:10

mala-karta мабуть то від вихователів ще залежить. А може й від дітей. ХЗ. Я, звичайно, теж ніколи не ходила щогодини в садік перевіряти :lol: . Але часто приходила позапланово через свою забудькуватість шось принести, то доносила, або ще що. То шуму такого як зранку не було більше ніколи. Ну але діти в той час явно були чимось зайняті. На крайняк зараз в нас нова фішка в групі - дітиськам ввечері показують мультики на ноутбуці. Правда, вже після 17.00, коли їх лишається не так багато, шоб таки шось побачити а тому ноуті. То тишина мертва в групі :lol: . І діти тішаться, бо мультики якісь розвивальні, на англійській бувають. Так як моя дитина зараз зовсім без мультиків живе, то я вітала таку ідею з ноутом
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Olysa » 24 травня 2011, 08:04

близько додому,зовнішній вигляд у всіх садочків різний.Я заходила в один подивитись,то там звичайно вигляд сірості,ремонту нема...все якесь таке ніби після рад союзу ніхто нічого не міняв!Наш звичайно не такий,але в тому садочку беруть спонсорський внесок 200 а в нас 500грн.
Ну і відгуки про вихователів.
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення мешканка » 24 травня 2011, 19:25

В нас група досить простора: поділена на дві частини: ігрову (килимок, іграшки на стелажах) і "навчально-їдальню ( зі столиками та дошкою). Звідти є вихід в вану і в спальню. Маленький коридор-як батьків багато то не розвернутись,але то не проблема.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість