Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
М-р Мак Нільсон, зайшовши в магазинчик, промовив : "Ей, продавець, скільки ти хочеш за сім?" - Двадцять центів - А за тридцять сім? - Сорок центів. - Добре, заверни мені двісті сімдесят два. - З Вас шістдесят центів, містер.
Запитання, що купив Містер Мак Нільсон?
гра з вогнем написав:Пан коцький отримала приз )))))
а може цифри - наприклад,які на двері чи будинки вішають??? одна цифра - 20, 2-40, 3- 60???
Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !