Глобальні оголошення!

Форумівки - різні зустрічі форумчанок

Форумівки, зустрічі в реалі, святкування, запрошення

Re: Слінгозустрічі

Повідомлення mala-karta » 29 квітня 2011, 17:03

http://wikimapia.org/#lat=49.5573029&lon=25.5909133&z=16&l=37&m=b
отут центральний хрестик стоъть на податковый.
Ще зліва є +/- для маштабування

Наведи центральний хрестик на свій будинок і скопіюй сюди лінк.
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Re: Слінгозустрічі

Повідомлення Dashko » 29 квітня 2011, 17:23

КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Re: Робимо е літл пікнічок?

Повідомлення happymami » 10 травня 2011, 10:56

Пропоную піти на Циганку. Бодай на 4 годинки. Цього для діток досить. Хлопчикам візьмемо палки ніби вудки. Дівчаткам - мнячики, коцики, інші якісь іграшки. Кораблики папепрові можна пускати. Або просто шось кидати у воду. Малий, наприклад, балдів від кидання квіточок у воду. Заодно буде піша мандрівка від замку. Ну і потім назад. То гарно ніжки тренує. А увечері там є фонтан, що світиться різними кольорами, перед облрадою. То як? Який кому день? Мені будь який, крім четверга. Ну і хотілося б не в пятницю. Середа теж ні, бо в нас плейгрупа? Знач сб-нд? Чи багато народу? Може тоді з понеділка? Чи чоловіки у вас працюють?
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Sawwku » 10 травня 2011, 11:07

щойно подібну тему створила :grin:

а давайте і справді на якісь найближчі вихідні зберемося і дружненько потопаємо жувати шашлик! температура повітря вже дозволяє, земля наче прогріта, тай різних кровососів не так багато, як влітку буде.
на різні свята нам не виходить зібратися разом. а якщо на пікнік вибратися, то навіть запізнення на годину-другу не стане перешкодою.

нам би краще в сб-нд, бо тато працює. а сама я з малою довго не протаскаюся :crazy: . а 18 чи 19,05 ми підемо на прививку, тож не знаю, як цього разу мала її перенесе :?
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення happymami » 10 травня 2011, 11:33

Lesya написав:Ідея хороша. от ще б з погодою домовитись.

погоду можна наперед приблизно в неті пробити ;-)

Sawwku, ну о т власне, пишу е літл пікнічок, то тільки тому, шоб зробити його без шашлика, таким маленьким собі, шоб далеко не йти і не напрягатися. Бо наприклад, на шашлик, то для мене вже напряжно з двома дітьми(((( То треба аж за Дружбу їхати в ліс, бо ближче наразі заборонили всюди. Та й на цілий день особисто мені ще захолодно дітисьок вивозити. думаю, на шашлик треба буде колись капку пізніше. А от саме на кілька годинок - символічно, то можна спробувати. Але то таке. Може хтось більше на шашлик хоче? Тоді можна й на шашлик. Кому як зручніше?
пі.сі. Я просто вже шашлик цього року їла. тому не спішу :lol: :lol: :lol: . А якшо серйозно, то мені дійсно накладно отакво на довго йти так далеко. А на озеро можна й без татів піти. А тати хай після роботи по 19.00 підтягуються ;-)
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Sawwku » 12 травня 2011, 13:40

olgakr написав:Гарна ідея зустрітися на природі. Заїжджайте усі , хто має можливість до мене в Неділю в гості, бо мені до вас вибратись важко . Я живу біля телевишки, що розташована в сторону як їхати до Кременця. Від Тернополя десь кілометрів 5. Навкруги тут дачні участки і ліс. Природа дуже гарна. Є чудова галявина з невеликими ялинками. Діти могли б бігати, гратися, досліджувати природу, ну а дорослі -шашлик. Приїжджайте, якщо буде гарна погода і усі будуть здорові!

як вам ідея? і плейгрупа заодно буде ;-)
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення olgakr » 17 травня 2011, 16:34

Дівчата ау! Хто завтра буде? Сонечко вийшло, погода обіцяє бути гарною.Від Оріону часто ходять маршрутки - що на Збараж. Їхати до повороту,що на Лозову. Далі до мого будинку йти польовою дорогою 10 хв(якщо дуже повільно). До галявини з ялинками йти 15 хв. лісовою дорогою. Ми з дітьми на днях ходили - по дорозі знайшли багато равликів, нарвали кольорових квітів,гралися на галявині з ялинками в хованки - додому повертатися не хотіли.Там ще дядько з дач пас поблизу корів,то ми були щасливі, по дорозі назад тільки й було мови ,що про миньку. Спробую виставити фото, як зрозумію, як це зробити.
Востаннє редагувалось olgakr в 17 травня 2011, 17:22, всього редагувалось 1 раз.
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Повідомлення pan_kotskyy » 17 травня 2011, 18:34

і що брати для пікніка - може батон, шиночки, яєчка, огірочка... ну щось типу на канапку? га?
ЗображенняЗображення
pan_kotskyy Офлайн

Почуваюся, як вдома

за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 1925 раз.
Подякували: 1575 раз.
Діти: хлопчик, дівчинка

Повідомлення mavpusya » 17 травня 2011, 19:25

Я би краще більше поспілкувалась, а то із вогнищем буде купа клопоту, тому я за канапки і фрукти-овочі!
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення olgakr » 18 травня 2011, 15:49

Зображення
Ось так все відбулось...
olgakr Офлайн

Впевнено спілкуюся

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (2) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 421 раз.
Подякували: 342 раз.
Діти: дівчинка ,хлопчик і ще раз дівчинка,і ще раз хлопчик..,і ще раз дівчинка...

Поперед.Далі

Повернутись до Зустрічі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей