На минулій роботі в нас сталась кумедна ситуація. Ремонтували холодильник. Ну, звісно ж він після заміни деталі має постояти на прогонці хоча б день-два. В когось з працівників було ДН. Поїли, попили, а те, що осталось поклали в той холодильник і порозходились по домах. Зранку робота кипить, почали відвозити зремонтовані апарати...звісно ж продукти забули забрати. Потім їхали до тих людей, забирали хавчик.
у моєї знайомої був кумедний випадок: вона працювала в Іспанії, прибирала хату. Під час обіду (вона приходила на прибирання, коли нікого не було вдома) в неї з рук випала рибна консерва з томатною пастою і розлилась по паркеті... Поки вона те все витерла-на паркеті залишилась темна пляма... Що вона тільки не робила і чим не терла-ніц не допомагало... От вона і знайшла вихід: відкрила ще консерви і понамащувала тим соусом весь паркет... Паркет вийшов на тон темніший, а господиня була неймовірно задоволена результатом і все допитувалась, яким це воском вона так гарно наполірувала паркет... ;)
а в мене на першій роботі одного разу подзвонила клієнтка і сказала, що хоче, щоб до неї прийшов мужчина, бо вона їм більше довіряє :x Один мій колєга звільнився, другий був у відпустці, а на робоіт були я і ще дівчина. Прийшлось шукати їй "мужчину" по сусідах, і казати, що то стажор і того ніц не знає... Бажання клієнта - закон
Може трохи вульгарно... але реальний випадок який стався зі мною на роботі. Заходить мужчина (а я працюю в аптеці) і каже Дайте будь-ласка презервативи Я його питаю - Які ? А він трохи подумавши на повному серйозі каже Ну такі як на мене Я чесно не знала шо відповісти
Золотое правило жизни: не переживай из-за того, чего ты не в силах изменить, прими ситуацию такой, какая она есть. Ведь мы не пытаемся изменить погоду, а просто одеваемся по погоде.
в нас на роботі якось спілкувалися двоє колег-мужчин, сидячи кожен за своїм столом. хоч між ними невеличка стіна, але шось там перегукувалися. і от один з них по-між розмовою дзвонить своїй дружині. каже до неї: "кицю!" (ну чи "зайчику", чи якось так). а той другий колега, зазвичай дуже заклопотаний своєю роботою і тоді неуважний до подій навколо нього, обурено вигукує: "та яка я тобі киця??!!!". ми - всі решта - трималисі за животи від сміху )
BeeTop - перші по створенню сайта під ключ у Львові! Рекомендую звернутись власникам бізнесу, які бажають збільшити продажі, та кількість потенційних клієнтів.