гра з вогнем написав:у мене чоловік спокійний як удав, аж дратує те, що він не злиться у відповідь :grin: :grin: :grin:
аналогічно

. Я ще більше злилася від того спокою. А одного разу кажу - як не зробиш те-то, ЧИ ТАМ НЕ СКАЖЕШ ТЕ-ТО, ТО Я тебе рондельком вгрію, не віриш? А він такий на повному спокої - не вірю, заспокойся. А мені ще від того злосніше. Пішла на кухню, взяла каструльку, прийшла така вся в афекті, кажу - ану бігом зроби шось шо я там в той момент вимагала (та не переживайте. я не істєрічка і не просила серед зими фіалок. Було якесь таке діло, шо реально "мороз" був недоречним). Ну короче - вгріла троха банячком на пів сили мужа. десь вроді в руку попала.
А коли була вагітна, то так як Перлинка, раз кружкою кинула. Правда потім так було тяжко шпалери від чаю відмивати... Зато отрезвляє в моменті. Як жбурнула і воно дзенькнуло, так мені зразу з переляку вся злість і пройшла
А щодо емоцій, то я крикуха така шо ого-го :oops: . Була. Зараз потроху попускаюся з віком і з певними знаннями :tipok: