Глобальні оголошення!

Мене дратує

Модератор: Галина

Re: МЕНЕ ДРАТУЄ

Повідомлення TanenRom » 02 травня 2011, 07:16

taranjka :dash: :dash: :dash:- тримайся, а нервуватись тобі не можна :)
Tajga та нехай несе, бабусі хочуть відчувати свою потрібність!
бережаночка оце взагалі жахи ти пишеш, я таке взагалі не вітаю :scare:
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення Natalinda » 05 травня 2011, 00:41

От знаєте що мене сьогодні роздратувало, і то так шо капець.
Тата виписали з лікарні (ми мали неприємність про яку я не жалілася в силу відсутності компутера, в двох словах шєл, споткнулся, упал, очнулся - гіпс, переніс операцію після якої треба пити ше купу ліків, багато з яких недешеві). Так от. Одні з тих пігулок коштують дууже дорого, про це лікар нас повідомив відразу. Ну дорого то дорого, здоровя звісно дорожче. Але ж є картка знижок в аптеки РОмашка і Борис! Пішли туди. 5 таблеток 305 грн. по знижці. Треба 10 таблеток. Купили поки 5, бо не мали при собі на всі ліки потрібної суми. Це в день операції. Сьогодні тато сам пішов а аптеку шоб докупити ліки яких ми недокупили. Картку знижок йому залишили. В аптеці біля швидкої їх вже не було. Добра тьотя провізор порадила найближчу мережеву аптеку біля обласної. Тато прийшов і купив ті 5 таблеток вже за 294 грн. по тій же картці. 20 грн. на рівному місці. Рівно стільки контує одна ампула виписаного антибіотика. Ну як так?????????? Ніколи б не подумала шо в аптеках однієї мережі таке може бути. Хтось може це полснити????? Чи це через те що аптека біля швидкої вони таку накрутку ставлять знаючи шо ті кому конче бігати і шукати не будуть чи як??? Як так наживатися на людському здоровї, точніше його відсутності :evil: :evil: :evil:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення бережаночка » 05 травня 2011, 07:25

як не сумно але факт
чомусь ліки в аптеках прибіля поліклінік чи лікарень,на авто чи жд вокзалах коштують трохи дорожче
ринкова економіка,щоб їй..
Зображення

мудра свекруха на скарги сина відповіла"Ти одружувався на хорошій? То хто ж тобі її зіпсував?"
бережаночка Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 174 раз.
Подякували: 269 раз.
Діти: precious pearl-baby girl

Повідомлення Natalinda » 05 травня 2011, 14:53

бережаночка написав:чомусь ліки в аптеках прибіля поліклінік чи лікарень,на авто чи жд вокзалах коштують трохи дорожче

Ну але є як так??? Якби то інша аптека, а то ж та сама мережа??? То ж не парацетамол за гривню, чи скільки він там коштує :dash: Шо за така картка знижок як все одно треба по аптеках ходити і ціни питатися :evil:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Повідомлення Sawwku » 05 травня 2011, 16:06

а мене виводить темнота і забитість людей. цілковите небажання дізнаватися щось нове, а одразу ж його сприймати в штики.
і це навіть не лінь, бо навіть розжовану інформацію швидше виплюнуть, ніж приймуть. :dash:
а ще мотивація: то народна мудрість (чи щось в тому роді), не бажаючи дати хоч якесь більш-менш розумне обґрунтування. ще б послалися на динозаврів :x
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення TanenRom » 05 травня 2011, 16:12

Sawwku темнота в людях виводить усіх - тому вище носика і не сумуй :)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Повідомлення mala-karta » 06 травня 2011, 00:35

Sawwku написав:а ще мотивація: то народна мудрість (чи щось в тому роді), не бажаючи дати хоч якесь більш-менш розумне обґрунтування. ще б послалися на динозаврів

ооо, як знайомо
:dash:
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Yummy mummy » 16 травня 2011, 23:20

Natalinda написав:Ніколи б не подумала шо в аптеках однієї мережі таке може бути. Хтось може це полснити????? Чи це через те що аптека біля швидкої вони таку накрутку ставлять знаючи шо ті кому конче бігати і шукати не будуть чи як??? Як так наживатися на людському здоровї, точніше його відсутності :evil: :evil: :evil:

Сама б ніколи б неподумала,що в аптеках однієї мережі можуть бути різні ціни,ще й так суттєво відрізнятися...А нещодавно взнала ,що ціна ще й залежить від партії товару,то в одній аптеці може бути різна ціна на той самий препарат :dash: ...Свекруха розказувала,як прийшла в аптеку щось там купляти,їй 26грн,а вона каже "ооо,а шо вже подорощало?"а їй почекайте "є ше за 24 ,ооoo ще за 22 найшла з попередньої партії :crazy: "...
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення oksana.tesliuk » 16 травня 2011, 23:25

Yummy mummy написав:Сама б ніколи б неподумала,що в аптеках однієї мережі можуть бути різні ціни,ще й так суттєво відрізнятися...

І не тільки в аптеках. Візьміть "Сільпо". Три магазини однієї мережі, а ціни на ідентичні товари в кожному з них різні :o
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення happymami » 17 травня 2011, 00:04

oksana.tesliuk написав:
Yummy mummy написав:Сама б ніколи б неподумала,що в аптеках однієї мережі можуть бути різні ціни,ще й так суттєво відрізнятися...

І не тільки в аптеках. Візьміть "Сільпо". Три магазини однієї мережі, а ціни на ідентичні товари в кожному з них різні :o

Підгузники в Тернополі в Ланівцях різняться в ціні як мінімум на 20-40 грн на максі-пачці :omg: .
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Поперед.Далі

Повернутись до Внутрішній світ

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість