Мама купляє все шо їй тре.тато в тому плані вроді непроти.але може то так тільки збоку? незнаю. але знаю одне,як мама задумає шось купити то шоб там громи били вона всьоравно купить. і всіх настільки переконає шо ніхто й перечити непосміє. небачела шоб сварились через гроші.мама нормально вдягаєця.купляє речі і для тата. дівчата. вчора знов вичитував мене.таке враженя шо невтримаюсь і пошлю на всі 4 сторони.достав до ручки. :evil: :istereka:
прислухайся до слів Радмила, разом плануйте все. А як ти одягаєшся? його не бентежить що жінка ходить 2 рік в потертих джинсах і одних туфлях? Моєму чоловіку завжди було важливо як я виглядаю, я ще колись писала, що просто кумарив мене чого я так люблю підлітково-спортивний стиль. Хотів щоби я була дуже елеґґґґантна :men:
И дай вам Бог того вдвойне,чего желаете вы мне.
Может, у кого-то жизнь и как зебра: полоса черная, полоса белая.А у меня как радуга и сейчас мне фиолетово
Просто жінка, бігом писати списочок витрат на завтра (хліб, молоко ....), зранку список і торбу коханому в руки і все. ХАй все купує сам. Нам тендітним тяжке носити протипоказано. А прийде, відчитати, що молоко купив дороще на 10 копійок. :evil:
А мій всі гроші віддає мені. Коли я була на роботі, то купка була спільна. Зараз восновному його, бо дитячих грошей практично не видно. Він ніколи не каже, що того не треба, чи то дороге. "Як вважаєш за потрібне". А часом так хочеться, щоб поцікавився, де ті гроші діваються, взяв участь в їх розтраті...
а у нас квартира в кредит...... то ми робимо закупи продуктів на місяць, платимо комунальні, одяг (якщо є потреба)...решта на кредит (щоб швидше позбутись)...і все, далі дуєм у трубочу...ніяких балачок про недоцільність витрат...