Глобальні оголошення!

Re: Ремонт,поділіться точками )

Модератори: олеся, Любов

Ламінат: варто чи ні?

Повідомлення Yummy mummy » 03 травня 2011, 01:14

Перлинка А нарахунок ламінату ви остаточно вирішили?...Бо ми тоже до останнього хотіли ламінат,вроді як гарніше, стильніше і дешевше...
Майже у всіх моїх знайомих ламінат,так вот тільки одні ним задоволені(правда за той ламінат вони заплатили більше ніж за хороший паркет), а решта не задоволені-в кого скрипить , в кого попротирався :( ...
Ми поставили паркет,правда лакували його в матовий щоб менше блuстів, поки задоволені :гуд: ....
ЗображенняЗображення
Yummy mummy Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1227 раз.
Подякували: 1192 раз.
Діти: Boy and girl

Повідомлення Перлинка » 03 травня 2011, 01:31

точно вирішили ламінат,хочеться все пощвидше зробити,щоб перебратись до себе,і хочеться щоб на все вистачило,бо жити роками в недороблених ремонтах і чекати поки гроші зявляться на те й на те я не хочу.нет предела совершенству,може колись й поміняємо на паркет,як самі переконаємось що то погано :)
а до того ж я знайшла такий класний ламінат :omg: ,що між практичністю та красою обирати не доводиться,краса вимагає жертв :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Радмила » 03 травня 2011, 10:58

Ми поставили ламінат і недешевий. І ось 5 років, і протерлось та подерлось там де совгалось крісло і час від часу пересувався диван (як прибиралось). І сам ламінат холодний. Паркет тепліший. В нас перший поверх, то зимою, що ламінат, що плитка у ваній, ногой станеш холодно.
Ми як будем ремонт робити то будем ставити паркетну дошку.
Зображення
Зображення
Щастя є
Радмила Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 1321 раз.
Подякували: 1747 раз.
Діти: Старша донечка Менша донечка

Повідомлення flower » 03 травня 2011, 11:34

я тоже не за ламінат, бо він дійсно зношується швидко... ми зробили паркет але більшого розміру і покрасили в темний колір, виглядає як і ламінат а служити буде довго....
Зображення
Зображення
flower Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2899 раз.
Подякували: 2983 раз.
Діти: Веронічка- 20.06.2011
Матвій- 2.09.2015

Повідомлення Melisa » 03 травня 2011, 13:13

Радмила написав:и як будем ремонт робити то будем ставити паркетну дошку.

ми теж за неї. як на мене більш кращий варіант. але тут ще діло в ціні. :?
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Rаю скільки раз,але багатоe: Ремонт,поділіться точками )

Повідомлення Перлинка » 03 травня 2011, 20:48

Я не люблю довго одного й того ж,мені набридає ,батьки постелили паркет,скільки то було модохання з ним,шліфування,лакування вже не памятаю скільки раз,але багато і всеодно царапається,тресуться тут над ним,мене напружує коли так до чогось треба відноситись.Як постелю,то пофоткаю,похвастаюсь :dance:

Якби моя воля ,то щороку б робила ремонт,як не собі то комусь .
Стільки всього класного в магазинах :crazy: ,я аж розгубилась,хочеться всі варіанти перепробувати.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 04 травня 2011, 01:12

Такий ламінат хочу
Зображення
але ще вагаюсь чи повсюди однаковий,чи в кожній кімнаті різний :?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення TanenRom » 04 травня 2011, 01:17

Перлинка ламінат бомба :гуд:
ми взяли світлий, а тепер жалію що не взяли майже білий, під чорні плінтуси був би супер (хоча це й що і поклали виглядає класно)
Зображення

Сім'я-це маленька країна, в якій ТАТО -президент, МАМА-міністр фінансів, міністр охорони здоров'я, міністр культури та надзвичайних ситуацій в сім"ї.А ДИТИНА-це народ, який постійно щось вимагає, обурюється і влаштовує страйки!!!!! !
TanenRom Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 5
за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (2)
Дякував (ла): 3113 раз.
Подякували: 3186 раз.
Діти: Дві донечки - Дана та Даяна

Ламінат: варто чи ні?

Повідомлення Перлинка » 31 липня 2011, 19:23

Ой,дівчата,така зла,шо капєц :evil:

дарма я нікого не слухала ,як радили мені стелити паркетну дошку замість нього

я взагалі то пошкудувала ще до того як він здувся,бо потім в епіцентрі прикольні взірці тої дошки побачила ,а тепер плачу :cry:

мало того що переїхати вже місяць не можемо,майстрів ледве докликались,щоб попідрізали по краях ,та ще й схоже на те що ситуація невиправна і 10 тис грн піде у сміття

майстри звинувачують мене,що я тіпа поганий ламінат купила,але так як не можуть сказати що дешевий ,і фірма хороша,німецький,то мотивують тим що куплений через інтернет і невідомо де до цього лежав та сирів.

Вони вмовили нас перед цим преливати стяжку,бо тіпа попередня була крива
тепер начитавшись про це в неті,я розумю що те що стяжка не висохла,було основною причиною що він відсирів ,набух та здувся

тобто нормальні майстри ,мали це передбачити ,і перестилити між стяжкою та пробковим покриттям плівку для гідроізоляції,або довше сушити стяжку

але так як вони виявились ненормальними,то маємо те що маємо

от мене цікавить ,невже на них не має ніякої управи?
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Re: Здувся ламінат, як зарадити?

Повідомлення Natalinda » 31 липня 2011, 20:19

Перлинка написав:от мене цікавить ,невже на них не має ніякої управи?

Перлинка, на них то на майстрів? Смотря шо за майстри я так думаю, може як яка фірма то є управа, але сумніваюся :(
Чи на той інтернет-магазин? А вони якісь гарантії давали? Нє?

З таким не стикалася. А тобі співчуваю :emphaty: Напевне не стільки за гроші скільки за втрачені нерви і час. З тими майстрами то капець повний :dash: Спеціалістів ноль, а всі "майстри" :dash:
"люди ніколи й нікому не встигають ані подякувати за добро, ані відплатити за свої образи. Нікому. Навіть собі. І майже ніколи не є напваки"
М.Матіос
Natalinda Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Серце форуму (1) Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 14728 раз.
Подякували: 7324 раз.
Діти: Хлопчик Юрчик

Далі

Повернутись до Домашній затишок

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей