Глобальні оголошення!

До кого ставати на облік

Re: До кого ставати на облік?

Повідомлення Lesya » 26 квітня 2011, 22:51

Теж стою вдруге на обліку не в дільничої. Хоч обидві знайомі, але в дільничої недолік, з яким миритись не можу - її язик. Я ще додому не дійду з прийому, як мама все буде знати по спорченому телефону. Гнатюк, яка веде мою вагітність, теж знає мене з народження, але про лікарську таємницю поняття має.
А "благодійні внески" платять, здається всі і всюди. Їх же даєш не лікарю, а старшій медсестрі, яка дозволяє стати на облік до конкретного лікаря з відома зав. І навіть не важливо, чи до дільничого (якщо ні, то вимагають усне пояснення).
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення taranjka » 27 квітня 2011, 10:34

oksana.tesliuk написав:мешканка :гуд: :гуд: :гуд:
За першої вагітності я поперлася в ЖК на 6 тижні. Цього разу на 15-му. Як дасть Бог ще дитя, точно раніше 30-го туди не піду.
Єдиний момент. Якщо ставати після 12-го тижня і не до своєї дільничої, то будуть викабелюватися - так дико бояться своєї завідуючої. В мене цього разу так було. Довелось трохи "натиснути" на лікарку. Але потім я їй "подякувала" ;-)

але ж всеодно мають поставити? не мають права відмовити
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення oksana.tesliuk » 27 квітня 2011, 11:34

taranjka написав:
oksana.tesliuk написав:мешканка :гуд: :гуд: :гуд:
За першої вагітності я поперлася в ЖК на 6 тижні. Цього разу на 15-му. Як дасть Бог ще дитя, точно раніше 30-го туди не піду.
Єдиний момент. Якщо ставати після 12-го тижня і не до своєї дільничої, то будуть викабелюватися - так дико бояться своєї завідуючої. В мене цього разу так було. Довелось трохи "натиснути" на лікарку. Але потім я їй "подякувала" ;-)

але ж всеодно мають поставити? не мають права відмовити

Не мають права відмовити взяти на облік до твоєї дільничої (згідно місцяпроживання), а якщо захочеш до когось іншого, то тоді вже починають тебе в мікроскоп розглядати
oksana.tesliuk Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 804 раз.
Подякували: 1014 раз.
Діти: Андрій 23.11.2003
Микола 19.05.2011

Повідомлення Sawwku » 27 квітня 2011, 12:14

oksana.tesliuk написав: Якщо ставати після 12-го тижня і не до своєї дільничої, то будуть викабелюватися - так дико бояться своєї завідуючої.

в мене не скакали. я прийшла ставати на облік на 10 тижні, не до своєї, то замість того послухала добру дохторку і замість обліку получила направлення в лікарню :x . потім все-рівно поперла до неї ж. вона знов вирішила мене таким чином позбутися. аж тоді я плюнула і пішла ставати до тої, в якої і залишилася. короче остаточно попала на облік на 20 тижні
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення taranjka » 27 квітня 2011, 13:11

Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Dashko » 02 травня 2011, 22:19

Я в Тернополі не прописана. Пробувала ставати спочатку по місцю проживання, потім по прописці чоловіка. І там, і там погоджувалися брати на облік (хоч і на 30 тижні), поки не взнавали, що я збираюся відмовлятися від УЗД. Тоді послали підписувати заяву в гроловного лікаря. В результаті встала на облік по прописці чоловіка на Бамі. Благодійні внески не платила. Але я всюди ходила з чоловіком :)
КУМКА працює в форматі шоу-руму за адресою Лисенка 8, відкрита: середа та субота 11:00 - 13:00 або за домовленістю, тел. 097-981-97-23
Dashko Офлайн

Консультант з грудного вигодовування

Нагороди: 7
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) жіночі посиденьки (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 1488 раз.
Подякували: 1891 раз.
Діти: Яся (30.08.05)
Ярослав (11.10.07)
Марко (9.03.11)
Микита (23.12.13)

Повідомлення romusya » 04 травня 2011, 14:18

Доброго Вам дня, дівчата! Я на форумі новенька та і у Тернополі живу зовсім недовго. Мені потрібна Ваша допомога) Хто стояв на обліку або народжував у Тєпцової? Розкажіть свої враження!
romusya Офлайн

Повідомлення Галина » 06 травня 2011, 20:02

Я в своєї дільничої другий раз стою, в Хащевської. Нічого не можу про неї сказати ні доброго, ні поганого, мені здається, що вона трохи пофігістка, чи якби то правильно сказати, байдужа вона трохи. Але нічого лишнього мені не призначала і не призначає, то я й тим довольна. Благодійних внесків зразу не платила, а от сьогодні каже до мене: "Ми з вагітних по 100 грн беремо, бо в нас ремонти роблять за наші гроші, то мусимо брати, але ви нам допомагаєте друкувати (я в видавництві працюю, то часто їм щось ксерю), то з вас 50".
Почала задумуватись про те, що зарано стала на облік, треба було не спішити, а то мене ті постійні походи в ЖК і відсиджування годинами в черзі трохи виводить з себе.
Галина Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3341 раз.
Подякували: 2248 раз.
Діти: 3 дівчинки-красунечки

Повідомлення Olysa » 10 травня 2011, 09:09

Тєпцова це Ірина Серафимівна?Чи ні?
Якщо так,то це дуже гарна лікарка.Вона і розумна і якщо чогось не знаєш чи не розумієш,то все пояснить.Мені особисто все на листочку малювала.

Мене вот цікавить Расевич!!!
Я вже писала про свої пологи,як я до неї перший раз прийшла.не знаю.чи то до мене вона так поставилась,чи що?Просто хочу сходити до гінеколога,а вона в мене дільнича.Я була тільки раз в неї.І не знаю,йти чи ні зараз?
Olysa Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Мамуся-творець (1)
Дякував (ла): 41 раз.
Подякували: 124 раз.
Діти: Дві донечки

Повідомлення мешканка » 15 травня 2011, 08:28

Ну що ж...ми вже на фінішній прямій. Що можу сказати про свого Гінеколога: задоволена нею на 200%. :-| Тепер звертатимусь до неї при першій потребі і як людина і як лікар мені дуже сподобалась, так що рекомендую: Гнатюк Ліля Богданівна ЖК №2
мешканка Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Поперед.Далі

Повернутись до Жіноча консультація

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей