Ой,я не знаю чи то досягнення чи як ,але хочу похвалитись своїм мацьопиком.
Він зранку як прокидається,то мене не будить,чую крізь сон ,що лежить собі поряд,шось вовтузиться
а коли я через деякий час розплющую очі і повертаюсь до нього,то завжди радіє і посміхається.
Отак собі спить,їсть або лежить тихесенько,дуже любить як з ним говорити,агукає до нас і до діток і дітки до нього
Купаємся,навіть не пікне,вдягаємось роздягаємось так само.
Буває таке шо вийду з кімнати на кухню ,сміття викинути ,чи хтось покличе ,і лишу його самого,а там забалакаюсь ,присяду,можу чаю попити чи перекусити ,короче захожу через пів години в кімнату і тоді аж до мене доходить,шо я його не сплячого лишала,а він собі саменький там лежав і навіть не пікав.Вже не раз так про нього забувала :oops: .
Короче,якшо чесно я в шоці,наш страшенький синочок був спокійний,а то якийсь феномен для мене,просто золотий ляль

.
правда на свята ми їздили гуляти,а з середи щодня по справам тягаємо з собою,то він поза домом трішки вередує,але то певно тому що нема можливості на кожен піск цицю давати як звик,загалом всеодно чемний.
Таких можна пачками народжувати :grin:
правда невідомо шо буде далі,бо його старший братчик був чемний чемний,а тепер таким хлопчуром збитошним зробився :omg: