Радмила » 29 квітня 2011, 23:54
Я дивилась. Молода вся світилась від щасття, молодий щось не дуже. Обручку, тяжко надягав. Молода поправилась чи що? :P Загальне враження, все дуже красиво, зі смаком, дорого. Як на мене, то марнотраство. От закидайте мене тапками, але мені таке не до душі. Коли людина не знає, куди ті гроші пхнути, лиш тому, що вона кимось там народжена. Одна справа, як ці гроші були зароблені, чи це супер талант, чи вчений, чи геній, чи людина вкалує, а коли вони вже народились із купою привілегій. Одне слово мене таке дратує.
Вся їх заслуга лиш в тім, що їхні далекі предки, зуміли присилувати інших, і стали їми верховодити. А з того користується вже не одне століття їх нащадки.
До речі , хтось бачив серіал Борджіа? Може це і не в цю тему. Але там як раз про владу, і про багатство і про кров, якою все ото обмивалось. Я як раз не давно дивилась. Ну от і дивлюсь на те весілля, і думаю, ці всі гроші,, ті діамантові тіари, чим вони обмиті. Всьо не буду псувати свято.
Цікаво, а як на той серіал зреагувала католицька церква. Фільм показує історію сім'ї Борджіа, за часів, коли один з них став Папою. Наводить на роздуми.

Щастя є