В наш час рідко знайдеш сім"ю, яка наважується на двох і більше дітей... А яке ваше ставлення до цього? Скільки дітей ви б хотіли народити і чому? Чому в наш час багатодітність прирівнюється до необізнаності, старомодності чи безвідповідальності?
проголосувала за двох, але отак посиділа, подумала... напевно буду рада, як Бог рішить інакше. Щодо безвідповідальності... мене б це образило, якби хтось таке от мені сказав. Кожна людина має право на життя! Чому ж я повинна іти на поводу в "добрих сусідів", які люблять поплескати язиками? :x
я дуже довго думала. В мене один син - і це так класно і просто! Дуже мені подобається бути мамою, і ще хочеться діток, коли син підросте. Але я хочу велику різницю між дітками (щоб не обділяти старшого увагою, хочу, щоб він вже був досить величенький), ну років 5 хоча б. От хотілося б трьох діток, але не знаю, чи потягну морально А взагалі, як Бог дасть, хоч десятеро - веселіше буде :)
mala-karta написав:А взагалі, як Бог дасть, хоч десятеро - веселіше буде :)
Ага,а потім тьотя Іра буде як домомучитєльніца в мультику про Карлосона : "ля-ля-ля-ля-ля, я сошла с ума... какая досада..." ну це так, жарт. попереджаю, щоб потім ніхто на мене з кулаками не накинувся, ніби-то я проти великої кількості діток. ;)