Глобальні оголошення!

Долина нарцизів

Модератор: taranjka

Долина нарцизів

Повідомлення Oksana » 15 березня 2011, 14:59

І ми в долину нарцисів плануємо :dance: Читаю по інтернету, то десь вроді на середину травня рекомендують, чи нє? Хто в курсі? :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Re: Балачки: ні про що і про все 2

Повідомлення Ірунця » 15 березня 2011, 15:50

Oksana написав:І ми в долину нарцисів плануємо :dance: Читаю по інтернету, то десь вроді на середину травня рекомендують, чи нє? Хто в курсі? :)

Ми були там 8 травня, то нарциси вже цвіли, але мало. Пік цвітіння дійсно припадає на середину травня. А щоб не прогадати, краще подзвонити туди. Номер телефону не знаю, та це якесь відділення карпатського заповідника, в неті знайти можна
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення Oksana » 15 березня 2011, 15:59

Ірунця, ДЯКУЄМО за підказку!!! То ж дійсно можні і подзвонити :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Marta » 15 березня 2011, 16:04

І ми б хотіли, та не впевнена, що поїдемо....
Але ви свисніть, коли будете їхати, а вдруг....)
Трохи наломно їхати на день з ночівкою, виходить дорого з сьогоднішніми цінами на бензин, так що талуйтеся в дві машини...)))))
Ми якщо б їхали- то на 4 дні як мінімум, але хочемо на море, то не знаю, як фінанси заспівають....
Marta Офлайн

Re: Хочемо в долину нарцисів

Повідомлення happymami » 15 березня 2011, 16:34

Мої колеги минулоріч їздили на травневі вихідні 8-9. там якраз бум на цвітіння)) але народу кажуть шо МОРЕЕЕЕ

ночували в мотельчику в береговому
60 грн за добу було, гарно і комфортно

собі самі по собі їхали, то тіко за бензин по 200 грн заплатили
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення mariana » 15 березня 2011, 18:23

Привіт дівчата,я на ваш сайт читаю давно та якось руки не доходили дописувати..вот натрапила на цю тему і може комусь буде в пригоді те що я напишу. Так от,кілька років назад я теж їздила в Долину нарцисів,десь приблизно 8-10 травня,в принципі вони тоді вже цвіли.краса там справлі неймовірна. Якщо хочете,то можете собі скомбінувати тур по Закарпаттю,там є багато на що подивитися - Мукачево( і місто саме гарне,і замок Паланок), Воєводино - форельне господарство (свіжа рибка прямо зі струмочка вам на стіл.ням-ням..), в Виноградові є купальні,в Берегово теж, а в Ужгороді в цей час цвітуть рожеві каштани..краса.. Ми коли їздили то на кілька днів, проживали в Мукачево готель "Інтурист"- досить пристойний готель і за нормальну ціну був,тепер не знаю. Ще возять в Усть-Чорне на перевал, на дегустацію на вин заводи..одним словом релакс забезпечений...
mariana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 2
Успішне грудне вигодовування (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 335 раз.
Подякували: 637 раз.
Діти: Хлопчик

Повідомлення happymami » 15 березня 2011, 19:44

mariana дякуємо. дуже цікава інфа. Мені теж казали, що в Мукачеві варто поекскурсувати трохи. Ааа. Хочу вже травня :istereka: :istereka: :istereka:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення happymami » 28 квітня 2011, 01:37

на під'їзді висить оголошення 7-8 травня за 350 грн в Долину плюс купа там ше місць екскурсійних. Хто шо чув?

Взагаліто мене вже купа знайомих відмовляють туди їхати. Кажуть, шо та долина, то тіко поле з кількома полянками нарцисів. а решта всьо - просто трава. Шо багато вже там повиривали і тепер ті нарциси ростуть купками :(
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Oksana » 30 квітня 2011, 22:10

ми плануємо таки їхати, але 14-15 травня :) Все одно хочу в ту долину, та й іншого там багато цікавого. Я от в Паланок вже пару років мрію попасти. А так кількох зайців зразу ;-) Вобщім, якщо все вдасться, і ми таки поїдемо, то розкажу потім що і до чого, тим хто таки не ризикне. Ну, але поки не загадую наперед, а просто хочу поїхати :)
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення happymami » 04 травня 2011, 02:16

Слухайте, а в мене на під'їзді висить отакево оголошення, шо в долину 380 грн.

Але то 7-8 травня мені не катіт. Може подзвонити, попитати за 14-15??? Хтось би хотів ще?
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Далі

Повернутись до Відпочинок та туризм

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей