Глобальні оголошення!

"З чого почати новачку" Поділіться власним досвідом

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: "З чого почати новачку" Поділіться власним досвідом

Повідомлення Liljondr » 14 квітня 2011, 21:05

Позичила слінги в Малої Карти.

Ой, як же добре що в старшої донечки є пупси в реальний розмір немовляти. Я вечером на собі поплела і СЗК і СШ. І ляльку просто втрамбовувала в те що в мене вийшло. Ноги , руки крутила і мняла як собі хотіла. Так що рекомендую. Бо зранку коли дитинку запихала то хоч в мене руки не тремтіла. До речі Лялька мої треніровки витерпіла без втрати кінцівок :P

кільця вроді колисочкою опанувала. Шарф нє. Треба буде подивитися як хтось плете. Або навіть краще щоб коректував мене. мабуть з Оленкою зустрінуся як нога заживе і буду ходячою.
Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його.
(Пр.14:1)
Кожна праця приносить достаток, але праця уст в недостаток веде.
(Пр.14:23)
Liljondr Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 5
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1557 раз.
Подякували: 1300 раз.
Діти: Дівчинка Росаночка і синочок Якимчик

Повідомлення Nin4ik » 27 квітня 2011, 14:29

А де ви купували слінг шарф? Я вже два тижні хочу... ходжу нетом ... дорого... чоловік таку покупку не одобрить.
Cлінг з кільцями мені дістався у спадок (Макошь новий бязевий). Його часто юзаем, особливо для дому погодуватись на пару, а от на вулиці я себе не дуже комфортно з ним почуваю, спина болить довго ходити, та й вигляд у нього занадто картатий як на мене.
Нам два місяці.
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 2
за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 686 раз.
Подякували: 385 раз.
Діти: Валерій та Матвій

Повідомлення happymami » 27 квітня 2011, 14:36

Nin4ik написав:А де ви купували слінг шарф? Я вже два тижні хочу... ходжу нетом ... дорого... чоловік таку покупку не одобрить.

ну реально шарфи не дешеві. Тут хоч як не крути, а вийде дорого(((( А купують хто де - хто в представників у нас в місті, хто в неті, хто в сусідів, хто самошиті робить з льону чи інших тканин, навіть секондхендівських. Вам для 2місячного малятка як на мене непогано буде стрейчовий трикотажний шарф. Його можна і з китайського льону зробити. У мене такий був. Я свій продала форумчанці Любов. Чудовий шарф і до 10 місяців носилися і ще би носилися. І по ціні вийшло дешевше ніж фірмовий. Створіть собі тему в Куплю. Може хтось вже продає шарфи, якими не користується. Ото ви би собі підібрали шось. В Нелі був на продаж шарф, але не з літньої тканини. Він не яскравий. Може Марта свій би продала, такий самийЮ, який був у мене. Може ще хтось шось має. Або бодай напрокат може би хтось дав ;-) ____ якшо вам два місяці і болить спина від ССК - то шось дивно. Чи ви дітки важкенькі? ;-) . Чи весь день не скидаєте слінга? ;-) :lol:
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення happymami » 27 квітня 2011, 14:47

Nin4ik а ще пошукайте в нас в розділі Продам. там дівчата продають деякі слінги, то думаю вам і май-слінг стане в пригоді. З нього не на стільки багато намоток можна зробити, як із шарфа, але зато він теж для двомісячного малятка підійде. Не знаю, чи Камісія свій вже продала, знаю Дашко ще продавала. І вони по ціні смішні - 150-250 грн. То не шарф за 500-1000. А зручність така ж практично, як і в шарфа. ;-)
8 травян ми робитимемо День матері, то будуть майстер-класи по слінгоносінню. Запрошуємо вже. От тільки місце ще не вибрали :lol:
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Nin4ik » 27 квітня 2011, 14:59

happymami , китайського льону де його взяти?

Спина болить, бо вона у мене проблемна. Дитина грудна, може годинами на грудях висіти, тому слінг нас спас, я вже можу хоч щось вдома зробити, ношу дитину не надто часто, але спина болить вже через півгодини після надяганння. Малий набирає вагу досить швидко, зараз десь 5 кг, по 1-1,5 за місяць. Я думала, що в мене перший сильно великий був :roses: зараз в 6 років він на 8 виглядає, нас ще перепитували, а ви з роком народження його нічого не переплутали :crazy: та цей бачу, теж непогано поправляється, а така крихітка народився (3,200 :)
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення happymami » 27 квітня 2011, 15:04

Nin4ik написав:китайського льону де його взяти?

в любому магазині де є тканина є льон, котрий тягнеться. То і є льон китайський. Він такий ніби стрейчовий. Бо звичайний льон він не тягнеться, ви ж в курсі ;-) . Але може дійсно вам добре було б спробувати май? Он в Дашко є по 150 і по 30 грн. Візьміть поміряйте ;-)
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 27 квітня 2011, 15:20

Мені здається на проблемну спину треба тканний фірмовий шраф.
Можна потім його продати майже за таку ціну.

Каляски і візки дорожчі слінгів, та ще й ламаються постійно.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Nin4ik » 27 квітня 2011, 15:42

happymami, май треба спробувати... думала якось із шарфа почати...

lore1ei, та я й наче не проти, але більше 500 грн, це для мене якось накладно, спробуй поясни мужу, що я на якусь тряпочку хочу потратити бл. 1000 грн :scare: я навіть заікатися не хочу.

Дівчати, що ви скажете про цей http://www.kpoxa.com.ua/product_info.ph ... ts_id=2155
Зображення

Зображення
Nin4ik Офлайн

Впевнено спілкуюся

Повідомлення happymami » 27 квітня 2011, 15:55

Nin4ik написав:Дівчати, що ви скажете про цей http://www.kpoxa.com.ua/product_info.ph ... ts_id=2155

хлопок це шо? то саме шо по нашому бязь? Просто неясно яке в нього плетіння. Якшо просто тканина, як в простинці, то вже краще взяти 5метровий шмат будь якої тканини і мати шарф ;-)
То тре в Даші питатися шо вона думає про такий шарф. Я раніше нічого подібного не чула. А порахуй ще собі пересилку гривень 50. То вийде всі 400 грн. Мало шо лишається до фірмового ;-) . Я на свій перший фірмовий шарф десь пів року збирала ;-) . І мамі теж ціни не казала ;-)
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Повідомлення lore1ei » 27 квітня 2011, 15:58

Nin4ik, я б розмістила оголошення в цю спільноту в жж
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!
, вказала що ти хочеш слінг-шарф, бюджет максимум 500 грн.
Думаю тобі запропонують щось.

Якщо не маєш жж, то я можу написати повідомлення від тебе.
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Поперед.Далі

Повернутись до Найпоширеніші питання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей