Глобальні оголошення!

Слінгомами в місті

Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga

Re: Наші в місті

Повідомлення Sawwku » 23 квітня 2011, 00:42

а ми вже двічі зустрічаємо маму зі слінгом з кільцями сірим, в якому маленька дитинка сидить, а поряд дитина десь 3 роки на машинці. на бульварі Д.Галицького
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення lore1ei » 23 квітня 2011, 09:56

Shalimar, салатовий то в Тараньки.
Такий
Зображення
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення taranjka » 23 квітня 2011, 11:13

то не я була, давно вже її в слінгу не ношу :?
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення Melisa » 25 квітня 2011, 22:03

Позавчора гуляю з малою в себе в дворі. Підходить раптом жінка, обмотана слінгом-шарфом фіолетово-сіро-малиновим (з дитям, розуміється). Не знаю,якої фірми, я в них не розуміюсь. Ну, вобшем, відстань між нами десь метрів 13. Поки моє чудо лізе на гірку я обдумую, як підійти до тої жіночки і спитати, чи знає вона про наш форум, і хто розказав їй про слінги. :crazy: :oops:
Все-таки наважуюсь, підходимо ближче (бо вже збирались йти додому, а біля жінки стояла наша коляска), а то ДАША... :lol: :lol: :lol:
Довго я сміялась. :grin:
Melisa Офлайн

Я тут живу

Дякував (ла): 1656 раз.
Подякували: 2019 раз.

Повідомлення happymami » 27 квітня 2011, 10:04

Побачила я в Сільпо вчора (БАМівському) маму в СЗК сірому з льону. З дівчинкою. Бігом чекаю поки черга моя підійде до каси і жену до неї. Питаюся - а де купували? Вислали з Америки, позичили. А чи маєте нет? і чи не хотіли б спілкуватися з такими самими мамусями? Каже - має нет, але їй спілкування достатньо того шо вона має :( . Я ще попиталася чи зручно тай вибачаюся, шо пристаю, як сектантка :oops: . Правда, мені чомусь здалося, шо слінг вона не зовсім правильно носила вле вже ж не буду умнічати і пояснюват. Незручно й так нав'язуватися було.
Ніхто не знає мамусю? Вона пішла дсь в напрямку попри дорогу 15 Квітня до перехрестя з Київською. Дівчинка маленька. Мабуть місяців 7-9. Мама приємна, русява.
Навчу комп'ютерної графіки. З сертифікатом чи приватно
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 2500 раз.
Подякували: 5212 раз.
Діти: Хлопчик-дівчинка)))

Повідомлення Sawwku » 27 квітня 2011, 12:24

а дитина висить в слінгу на копчику, що страшно як би не вивалилася?
Sawwku Офлайн

Я тут живу

випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
01,01,2011

Повідомлення happymami » 27 квітня 2011, 13:26

Sawwku написав:а дитина висить в слінгу на копчику, що страшно як би не вивалилася?

ну не так шоб дуже, але мені здалося шо трішки висить. Ну по крайній мірі я точно побачила. Шо полотно не на плечі розправлене, а коло шиї. Хоча мама казала шо їй дуууже зручно. ХЗ. Може мені так здалося, бо мама ще вдягнута була в куртці, то може так на одязі виглядало. А малявку я не бачила чи вона дуже добре посадила, бо боком якось стояла. Але мені здалося, шо шось не зовсім правильно. Може то тільки здалося. Ти теж бачила?
ЗображенняЗображення
Ми можемо стримати біль, злість, сльози, любов... але стримати сміх - неможливо)))
happymami Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) за тривале грудне вигодовуванн (2) слінгомама (1) Чемпіон (1)

Повідомлення Sawwku » 27 квітня 2011, 13:57

по бульвару Д.Галицького ходить мама з сірим СзК. дитина десь такого віку, як ти кажеш. з нею зазвичай ще один малюк десь 2-3 рочки.
але там не здається, що не правильно. там дитина тупо висить (сидячи). мені страшно стало, коли я то побачила. чи може то такий спосіб намотки :?
Sawwku Офлайн

Я тут живу

01,01,2011

Повідомлення lore1ei » 27 квітня 2011, 15:37

Sawwku, немає таких позицій в СЗК, і таких намоток в слінг-шарфів, де дитина висить.
Це не фізіологічно, і не правильно!!!
lore1ei Офлайн

Почуваюся, як вдома

випускниця школи материнства (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 1104 раз.
Подякували: 1772 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення happymami » 27 квітня 2011, 16:20

гра з вогнем написав:чота мені кажеться, що як ця мамуся тут читає чи зайде випадково, буде їй дуже неприємно...

якій саме мамі? Думаю, тут багатьом мамам буде неприємно, якшо про них згадується в руслі №неправильно носить" або "носить в кенгурушці" ;-) . Власне, ніхто ж їх не засуджує, а дехто навіть пропонує свою поміч. Але мамусі - дорослі жінки і самі вирішують, як їм зручно і кого слухати.
Про маму з висячою дитинкою - не знаю, мабуть я би спробувала натякнути, і порадити, якби побачила. Про амму яку я стріла - вона явно дала зрозуміти, що її таке спілкування не цікавить. Про інших мам, котрі прочитають колись цю тему - хтось скаже - то я була, привіт. Хтось скаже - а я теж в кенгурушці носила, просвітіть. Хтось скаже - а я носила в кенгурушці і буду носити, мені нра. А хтось скаже - я носила дитину висячою, поки хтось мене не надоумив, або просто спитає, а як прравильно... Не бачу нічого надто неприємного. Особисто я не засуджую. Навпаки хочу знайомитися зі всіма слінгомамаи міста :beer: . Але не всі хочуть знайомитися зо мнов :istereka: :lol:
ЗображенняЗображення
happymami Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Слінги в Тернополі

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість