mala-karta написав:ЗІрка, ти інструктаж проведи ;-) !
та я не проти, але сама практики з новонародженою дитинкою не маю, ми почали носитися вже з 7 місяців, бо пізно дізналися про слінг
Модератори: TaniaPicaSSo, Tajga
mala-karta написав:ЗІрка, ти інструктаж проведи ;-) !
Я така........ЗВИЧАЙНО!!!!!!!! Короче, примотались ми........і..........всьо ЛЮКС!!!!!!!!Фотки вообше........
(чоловік сказав, що схожа на стару циганку
) Фотки загрузити не можу, бо нема шнура тут. В суботу буду в Кременці, то фотки БУДУТЬ!!!!!!!! ЖДІТЬ

Руженка написав:Фотки будуть в номінації найстарший вік слінгобабусі))))))))))))))))

happymami написав:Руженка але круууто. Бабуся ваша маладєц. А як люди реагували? А мала не була в шоці. шо не на мамаі сидить?
АЛЕ ДИВИЛИСЬ
БО то справді є на що подивитись
І бабусю (бусю) знає, тай мама була рядом :grin: Так що сиділа і не вертілась))))))))А свекруха дійсно молодець :гуд: - я зацінила!!!!!!!!!Треба ще в неї повчитись отакого підриву і легкості до того, щоб спробувати щось, що тобі невідоме!!!!!!!!!!!! :гуд: :гуд: :гуд: :гуд: Короче говорити можна багато, но тре побачити))))))))Гг...аж самій руки чешуться
ТАК ЩО ЖДІТЬ :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
то так задумано?

happymami написав:Tajga до речі фотка ваша отпадна))) Я так довго ржала - в малого голова на рамці![]()
![]()
то так задумано?
![]()
![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей