Глобальні оголошення!

Як ви ставитеся до різних субкультур?

Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

Re: Як ви ставитеся до різних субкультур?

Повідомлення taranjka » 20 квітня 2011, 11:05

Перлинка написав:Чому категорично?Я ж писала ,що не стверджую 100 відсотково,але серед моїх знайомих більшість,переважно на травці і таблетками балуються як є, а в кого більше грошенят ,то й героїнчик заходить.

якшо твої друзі можуть без проблем за відсутності героїну заміняти його травою, то вони герої. героїн в україні зазвичай рідкісна і дорога штука, яку не так легко дістати. зазвичай заміняють саморобною ширкою і це вже не лікується

Перлинка написав:дійсно не сходинка,але чомусь майже всі наркомани з того починають,рідко хто ширнувся не пробуючи до того покурити.

ага, а ше випити алкоголю, викурити цигарку... якшо людина схильна до залежностей то трава не основний чинник переходу до важких

Перлинка написав:Цікаво ,якщо твоя дитина буде курити,ти будеш то вітати,тому що в голандії поважні дяді і тьоті курять і то не шлях до важких наркотиків?

про наркотики з своєю дитиною ми будемо говорити самі в відповідному віці.

Перлинка написав: Є такі неформали,які себе до жодної субкультури не відносять,от я власне спілкувалась з такими.

а які їхні ознаки як неформалів, крім того шо вони вживають наркотики і не мають великого бажання працювати?

Перлинка написав:Браво,слава наркотикам та бухлу!давайте будемо роздавати в школі та студентам безкоштовно,мо там багато скритих талантів,а під їх дією народиться ще не один шедевр.

я нікого не закликаю роздавати наркотики. ти написала що алкоголік/наркоман обовязково пропаща людина. я навела інші приклади. приналежність до субкультури не ознака таланту, але таке середовище для декого сприятливе, допомагає виражати себе.

Перлинка написав: я не писала що хтось став алкоголіком чи наркоманом,але взагалі ніким не став і в 30 тусить як ів 15.от власне що навчатись та працювати їм не дуже охота

не стати кимось можна і не будучи неформалом. будучи у якійсь субкультурі кожен залишається людину із своїми бажаннями, думками і амбіціями.
в часи коли я ходила в широченних штанях, то навчалася і працювала. незважаючи на мій вік (десь 19) і стиль мені могли довірити на пару місяців заміняти мою шефиню - керувати відділом в ґазеті.
серед моїх знайомих були також різні. хтось нічим не цікавився, але так само нічим він би і не цікавився будучи як писала Лорелей "цивілом". інші були відмінниками в своїх навчальних закладах, також працювали, їздили на концерти, ходили в театр.... завжди є така штука як індивідуальність.
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
не кажіть мені шо робити, і я не скажу куди вам іти)))
taranjka Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 1739 раз.
Подякували: 5566 раз.
Діти: трійко чудів

Повідомлення taranjka » 20 квітня 2011, 11:08

гра з вогнем написав: я взагалі цих звірів не розрізню і навіть намагатися не буду. вони для мене всі на одне лице, як представники сучасної української субкультури, зверненої до українських традицій, історії тощо. але звідки вітер віє зрозуміти можна відразу.

а субкультури інших країн будеш розрізняти? :? більшість чи може й всі наявні в Україні субкультури прийшли до наз ззакордону, а не виникали на українських традиціях
Зображення
я завжди той, ким я собі здаюся - а моє уявлення про себе постійно змінюється А.Жід
taranjka Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)

Повідомлення Перлинка » 20 квітня 2011, 12:02

Nymydora написав:А загалом, Перлинка, ти як завжди, категорична і непримиренна :)

я вже кілька раз писала ,що не категорична в цьому питанні ,і здебільшого зі всіх правил бувають виключення
просто змальовую картину загалом ,зі знайомих мені неформалів
може ви знаєте інших ,не спорю...
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення taranjka » 20 квітня 2011, 12:59

Перлинка написав:
Nymydora написав:А загалом, Перлинка, ти як завжди, категорична і непримиренна :)

я вже кілька раз писала ,що не категорична в цьому питанні ,і здебільшого зі всіх правил бувають виключення
просто змальовую картину загалом ,зі знайомих мені неформалів
може ви знаєте інших ,не спорю...

ну, мо я тебе не правильно розумію. просто твої пости виглядають категорично. тобто розумний і зацікавлений світом субкультурщик це виключення із правил?
твій досвід - це спілкування з кількома неформалами, які не відносять себе до жодної субкультури
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Перлинка » 20 квітня 2011, 14:33

taranjka
якби ти уважніше читала ,то помітила б це
Перлинка написав:то таки дійсно цікаві,талановиті люди

а ти причепилась до того що я написала,що між ними без наркотиків і алкоголю не обходиться,ти не стала це заперечувати,а стала доказувати ,шо вони не кончєні наркомани ,а іноді наркотики та алкоголь спонукають до творчості,тому то не є зле.
так я не наполягаю що кончєні,але балуються,а такі ігри небезпечні,особливо в підлітковому віці.Саме тому я стверджую що то хибний шлях.
Більшість з них якраз розумні і зацікавлені,але щасливих гармонійних та задоволених життям серед них мало.

Тому я пережила б якби не була знайома з творчістю багатьох наркоманів -неформалів і з їхніми шедеврами,аби цих наркотиків взагалі не існувало і через жодні субкультури не велась їх пропаганда.

твій досвід - це спілкування з кількома неформалами, які не відносять себе до жодної субкультури

ні ти ні хеппімама ні лорелей також не відносите себе до жодної з субкультур,але були чи може й є неформалками.

Просто 10-15 років тому , на наших просторах неформал був просто неформалом,я не знаю як їх ще можна назвати ,коли вони не байкери і не хіппі,про емоготів тоді навіть не чула.
Востаннє редагувалось Перлинка в 20 квітня 2011, 14:38, всього редагувалось 1 раз.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Повідомлення georginochka » 20 квітня 2011, 15:19

Цікаво у вас тут дівчата і дискусійно :) Напишу і я свій погляд, можна сказати, з середини. Мала свій час якийсь стосунок до неформалів, ходила на Висадки і Рейвахи в Довженка, трохи їздила на рок-фестивалі (до слова, з чоловіком познайомились в Збаражі на готичному фесті :) ). Та й зараз непроти, правда діти і ...
Так от, думаю, що вияви якої б то не було субкультури залежать від людей, які себе до неї зараховують. Тобто, якщо людина розумна і має якісь загальні моральні цінності, то вона не стане наркоманом, сатаністом, не гнутиме чотириповерховим при дітях і т.д.
Більшість моїх знайомих неформалів люди з дуже широким колом інтересів, неординарним мисленням, нерідко талановиті. Розмови з ними завжди цікаві. Підозрюю, дехто з них, "не без гріха" і тарвку курили, але і не неформали курять.
Якщо мої діти колись захочуть стати частиною якоїсь субкультури я, мабуть, не заперечуватиму. Головне щоб з розумом. І мені треба не відставати, а то розвелось нових течій :lol: .
До, речі, розкажіть мені про емо, бо як вони виглядають знаю, а що собою являють по суті - ні.
Зображення
georginochka Офлайн

Впевнено спілкуюся

Дякував (ла): 484 раз.
Подякували: 351 раз.
Діти: Хлопчик і дівчинка

Повідомлення гра з вогнем » 20 квітня 2011, 15:39

taranjka написав:
гра з вогнем написав: я взагалі цих звірів не розрізню і навіть намагатися не буду. вони для мене всі на одне лице, як представники сучасної української субкультури, зверненої до українських традицій, історії тощо. але звідки вітер віє зрозуміти можна відразу.

а субкультури інших країн будеш розрізняти? :? більшість чи може й всі наявні в Україні субкультури прийшли до наз ззакордону, а не виникали на українських традиціях

Якщо мене зацікавлять особливості того чи іншого угрупування я іх навчуся розрізняти. інколи стає шкода, що мавпують папуасів та рівняються на них, а не звертаються до власних традицій та історії, шоб сформувати власну субкультуру. іцим молодим людяім це вдається, тому я радію за них.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення taranjka » 20 квітня 2011, 19:12

субкультури неформалів, як такої і нема. це скоріше спосіб самовираження, який в якійсь мірі контрастує з загальноприйнятими традиціями (на просторах нашої країни)

саме слово "неформал" почали вживати в срср, де зявилася "всякая маладьож" що не вписувалася в рамки тодішнього суспільства, виділялася на фоні сірої маси. десь в інших країнах в ті роки вже спокійно сприймали патлатих. а нас слово прижилося і ним охрестили всіх "не таких", бо навіть якщо хтось належав до якоїсь субкультури, то ніхто не пробував розрізняти хто є хто. сама ж субкультура - більш обмежена рамками (але не треба писати, шо вони от бідні запхали себе з одних рамок в інші. все відносно) - ти ніколи не переплутаєш хіпі з скіном, чи панка з готом.

я не захищаю неформалів, шо вони от не пють/не курять. я писала, що це індивідуальний вибір кожного. ніхто нікого не заставляє. пити і курити можна навчитися і в іншому середовищі.

а підлітковий вік - це зажди експеременти і пошук себе. не спорю, що не всім вдається себе знайти і стати успішним. але приналежність до якоїсь з субкультур в даному випадку не має значення. крім того, в кожного свої цінності і бачення успішності. :)
Зображення
taranjka Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Sawwku » 20 квітня 2011, 22:18

я цілком позитивно відношуся майже до всіх субкультур. окрема тема емо і гопи :mrgreen: . решта нормальні.
але нате вона і субКУЛЬТУРА, щоб мати певні свої закони і правила, які повинні виконувати ВСІ її члени. в Тернополі, на жаль, нормальних прикладів я не бачила. так, деякі елементи взяті, але вцілому то все більше схоже на дитяче баловство.
була поменше, то перепробувала себе мало не зі всіма. потім дурь вийшла, але якась частинка кожної з них досі живе в мені.
зараз реально боюся підлітків. до кого в вони там не відносилися. бо як згадаю себе в ті роки :crazy: . невідомо, що від них чекати в наступну мить
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Перлинка » 20 квітня 2011, 23:11

Цікаво чи представники субкультур типу готів,емо,панків,хіппі,рокерів,металістів і растаманів ходять паску святити?
А якщо так,то як вони умудряються то суміщати?Бо ідеологія кожної з них має абсолютно протилежний вектор християнству.
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Політика, суспільство, Україна

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей