Модератори: TaniaPicaSSo, taranjka

lore1ei написав:
happymami, але все одно з гопами, з їхніми панятіями типу хто самий реальний, або хто вчора найбільше обстругався чи найцицькатішу тьолку завалив, сємками, матами, то ніхто не зрівняється!!!
гра з вогнем написав:ми з вами на цьому форумі теж можемо вважатися субкультурою. недаремно сектою обзивають :grin: :grin: :grin: а все тому, що у нас наразі є певні правила, звички, норми спілкування. напевно багато хто б хотів мати футболку з написом чи логотипом форуму, щоб всім "похвастатися" та показати свою приналежність до спільноти мамусь.

правда до якоїсь окремої субкультури не відносилася. і музику різну слухала і читала різне... і не думаю шо в тому всьому втратила себе. а шукати себе продовжую і зараз, при чому вважаю це частиною мого розвитку
taranjka написав:те шо неформали закомплексовані люди![]()
![]()
![]()
. Дівчинку-емо... Але тут реально данина моді. Нормальна дитина, яка тусується по комбайнових заводах тіко тому, шо так всі роблять. Знаю ше якихось людей, котрі сповідують екопідхід до життя повний. Екоторби, тільки лляний одяг, життя в екобудинках в п'ятихатках, танго, гітари, тощо. Не знаю, шо то за культура...happymami написав:taranjka написав:те шо неформали закомплексовані люди![]()
![]()
![]()
думаю неформали навпаки - надто розкомплексовані люди ;-) . адже чи закомплексована людина робила би шось із собою шоб виділятися з натовпу? Навпаки намагалася би злитися з сірою масою, імхо
Повернутись до Політика, суспільство, Україна
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей