Глобальні оголошення!

Чому мамусь суспільство клеймує?

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Чому мамусь суспільство клеймує?

Повідомлення Перлинка » 18 квітня 2011, 08:32

Shalimar написав:
Marta написав:Колись прочитала в Біблії, що жінка очищується через народження дитини, і, напевне, чим більше дітей- тим вона і її сім"я більш під ласкою Бога...
Якщо Бог дає дітей, дає і на дітей.

почему-то многодетные неблагополучные бедные семьи это правило не коснулось...

Шалімар ,неуважно читаєш ,я тобі вже відповідала на це питання є велика різниця чи діти народженні з любові , в любові чи по дурі і під прокляттям.
Є велика різниця ч
Якщо сімя неблагополучна і діти народжуються лиш по халатності чи по пяні ,чи шкода грошей на контрацептиви або елементарно не вистачає інформації як вберігатись від небажаної вагітності,і по тій же халатності вони не роблять аборти(що я звісно не вітаю,але інакше собі не можу пояснити)просто звертаються зазвичай запізно і в аборті їм відмовляють,або й взагалі влом зїздити в райцентр чи сходити той аборт зробити.
І в неї їх вже троє,народжується четверте вдома,якого вона живим закопує у взуттєвій коробці в підвалі(недавно в пусть говорят був сюжет).То звідки тут взятись благословінням?
Проклята мама і на жаль всі її живі діти також будуть за це розплачуватись.Якшо не стануть віруючими людьми.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Lesya » 18 квітня 2011, 11:32

Знаєте, за що ще серце болить? що коли бачать сім"ю де більше 2 дітей, одразу їх сектантами називають. Особливо якщо мама одягнута пристойно, а не так, що щойно з дискотеки чи нічної зміни на об"їзній. :(
Зображення
Lesya Офлайн

Аптекар (провізор)

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 548 раз.
Подякували: 1086 раз.
Діти: Синочок і дві лапочки дочки

Повідомлення Перлинка » 18 квітня 2011, 12:27

ну сектанти ,то не сатаністи ,нічого тут образливого не бачу,Ісуса також сектантом обзивали.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 18 квітня 2011, 13:51

Для меня (окружения, где бы я ни жила, и среди знакомых) встретить многодетную семью - редкость. Если такие попадались, то были верующими, чаще - евангелисты или свидетели Иеговы ))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Vika » 18 квітня 2011, 14:28

Lesya написав:Знаєте, за що ще серце болить? що коли бачать сім"ю де більше 2 дітей, одразу їх сектантами називають. Особливо якщо мама одягнута пристойно, а не так, що щойно з дискотеки чи нічної зміни на об"їзній. :(

хто називає ? ніколи не чула такого .оце тут на форумі перший раз прочитала про таке :? як на мене то зараз більше популярна думка що народжують , бо держава гарно платить . навіть неодноразово чула в себе за спиною гуляючи в парку , причому з 1 дитиною :)
Vika Офлайн

Повідомлення Sawwku » 18 квітня 2011, 15:00

а як назвати жінку, якій 40 років, в неї 20 дітей, і вона каже, що це ще не прідєл? мені вчора мама як розказала, я чуть зі стільчика не гепнула...
мені мало однієї дитини, хочу ще хоч одну, але ж не ще 19!!!!
Sawwku Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) слінгомама (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 837 раз.
Подякували: 912 раз.
Діти: маленьке сонечко Анютка
01,01,2011

Повідомлення Саша » 18 квітня 2011, 15:13

в нас вже все "село" знає що я матиму двійню. І лиш єхидно сміються по закутках.
Саша Офлайн

Повідомлення Tajga » 18 квітня 2011, 15:37

Sawwku написав:а як назвати жінку, якій 40 років, в неї 20 дітей, і вона каже, що це ще не прідєл?

Якщо її задовольняє такий стан речей, то чому б і ні?.. Взагалі, люди такі істоти, що часто судять інших по собі... Я, наприклад, помічаю іноді за собою, що мені, навпаки, шкода тих, в кого одна дитина і дитину ту шкода... :? Але ж ніхто не мусить жити, так як я вважаю за потрібне і я нікого так само не притискаю до стіни і не "проповідую" багатодітність...
До речі, помітила, що зараз в нас люди стали якісь повально нечуйні і нетактовні... Ну, здається, яке тобі діло, в кого скільки дітей і як хто планує для себе родинне життя... Навіть Католицька Церква не вмішується в такі справи, скільки, коли і з яким проміжком часу мати дітей її вірним. А люди завжди вставлять свої 5 коп... :( Ох, і на ноги не встали, а вже друга дитина! - обговорюють сусіди... Ой, ти знаєш, як це важко - погодки! - доводить з піною подруга, в якої самої двоє з такою різницею у віці... І це ще не видко мого животика... :niger:
Саша написав:в нас вже все "село" знає що я матиму двійню. І лиш єхидно сміються по закутках.

От, кльово! Вітаю вас! А село най іде в сад... Собака гавкає а караван іде, я так собі думаю. :tipok:
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Повідомлення Vika » 18 квітня 2011, 15:48

Тайга як завжди вчасно прийшла і влучно написала :)
Vika Офлайн

Повідомлення Tajga » 18 квітня 2011, 15:55

Vika написав:Тайга як завжди вчасно прийшла і влучно написала :)

:oops: :oops: :oops:

Кому що болить, той про те й говорить, егеж? ;-)
Думати не боляче. Вірити не страшно. :)

Бережи, Господи, мою родину, щоб єдність і злагода панували в ній.
Tajga Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 6
Мамуся-творець (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 2646 раз.
Подякували: 3280 раз.
Діти: Давид 19.10.2007
Тереза 7.8.2009
Лев 16.11.2011
Маргарита 8.11.13

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей