Shalimar написав:Marta написав:Колись прочитала в Біблії, що жінка очищується через народження дитини, і, напевне, чим більше дітей- тим вона і її сім"я більш під ласкою Бога...
Якщо Бог дає дітей, дає і на дітей.
почему-то многодетные неблагополучные бедные семьи это правило не коснулось...
Шалімар ,неуважно читаєш ,я тобі вже відповідала на це питання є велика різниця чи діти народженні з любові , в любові чи по дурі і під прокляттям.
Є велика різниця ч
Якщо сімя неблагополучна і діти народжуються лиш по халатності чи по пяні ,чи шкода грошей на контрацептиви або елементарно не вистачає інформації як вберігатись від небажаної вагітності,і по тій же халатності вони не роблять аборти(що я звісно не вітаю,але інакше собі не можу пояснити)просто звертаються зазвичай запізно і в аборті їм відмовляють,або й взагалі влом зїздити в райцентр чи сходити той аборт зробити.
І в неї їх вже троє,народжується четверте вдома,якого вона живим закопує у взуттєвій коробці в підвалі(недавно в пусть говорят був сюжет).То звідки тут взятись благословінням?
Проклята мама і на жаль всі її живі діти також будуть за це розплачуватись.Якшо не стануть віруючими людьми.