но відмовилась, так як не сильна в мене англійська(все ніяк до неї не сяду), а так працюва касиром, посеред навчання.
Перше і на сьогодні єдине місце роботи - управління зовнішніх зносин (знаю, смішно звучить, особливо в російському перекладі
, але стосується міжнародних відносин та зовнішньоекономічної діяльності). І за фахом я економіст-міжнародник. Працювати там мені дуже цікаво - постійно в русі, постійно нові проекти, знайомства... Навіть вже перед самим декретом ініціювала спільний з поляками проект по сприянню розвитку малого і середнього бізнесу, який вже отримав фінансування від Міністерства закордонних справ Польщі на цей рік (нажаль наш уряд фінансує різні програми і проекти з кожним роком все менше й менше). Зараз ним займається один з працівників мого відділу. Мабуть то мене через це так жаба давить, що вже 2 місяці ходжу на курси польської мови
eney написав:вчитель рос мови та літератури, зарубіжної. по професії пропонуваливести курси в арабівно відмовилась, так як не сильна в мене англійська(все ніяк до неї не сяду), а так працюва касиром, посеред навчання.
happymami написав:Але в основному заробляю на дизайні поліграфічної продукції. То тому візитку, то тому флаєр, то комусь журнал зверстати, то комусь банер намалювати
oksana.tesliuk написав:eney написав:вчитель рос мови та літератури, зарубіжної. по професії пропонуваливести курси в арабівно відмовилась, так як не сильна в мене англійська(все ніяк до неї не сяду), а так працюва касиром, посеред навчання.
Ніколи не варто відмовлятися від того, що само до тебе приходить - це мій особистий висновок, з яким я іду по життю. Раз воно само тебе знайшло, значить ти до того вже готова. Просто треба буде трошки на початку піднапрягтися, повчитися, гулі набити... Без цього ніяк ;-) Коли мені запропонували посаду в управлінні, було так страшно аж коліна підгиналися. Там в керівниках одні дяді поважного віку, з великим досвідом (і животом :grin: ), а мені лише 26, та ще й жінка (з гендерною політикою в нас там вопше торба). Але я погодилась і не шкодую :tipok:
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей