Shalimar написав:а в песке разрешать колупаться? там же кошки какают... наверноПро еду.... Разве что перекусы брать, или готовую еду в баночках.. Например, мне возле дома негде с ребенком гулять, одни нервы, а не гулянье. До рошеновской площадки идти добрых пол-часа... Не находишься домой кушать
Щодо піску))) Я Марго дозволяю!!!!!Вона тащиться!!!!!! З собою беру вологі серветки і всьо))))))) А що зробиш, зо пісок не стерильний ми живем в Україні, а не в Англії (хоча я не знаю як там в Англії ))))) Це дитинство........і де б воно не було, чи в Україні, чи в Сибірі, чи в Америці - ЦЕ ДИТИНСТВО!!!!!І потрібно його дарувати)))))))))) Марго часто падає)))))))Нічо, ще ні разу не переодівала на вулиці.)))))) встає, я її обтрушую і всьо...вперед на барикади )))))))) В дощ і коли болото, то страюсь слідкувати і не пускати її в те болото))))))))Але як трохи підросте, то по калюжах а парку будем РАЗОМ БІГАТИ)))))))))))) :grin: :grin: :grin: :grin:
Приходьте на це подивитися))))))))Ото пороззуваємось і впередддддддддд
Їжу ми з собою не беремо. бо моя Марго фігуру береже Їсть припаскудно навіть вдома, вже про вулицю не говорю)))))) Правда завжди беремо печиво і сік, чи банани. Ходити ми любимо, хоч нам до Рошенок десь тоже півгодини,але я звикла, все краще ніж вдома, або тільки біля дому гуляти.