Глобальні оголошення!

Чому мамусь суспільство клеймує?

Модератори: Natalinda, ksana

Re: Чому мамусь суспільство клеймує?

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 14:36

Перлинка написав:Діти ,багато дітей ніколи не є проблемою для тих батьків,які не вважають їх проблемою незалежно від кількості.

хм)) так Мешканка написала не о том, что для некоторых дети=проблема, а о том, что те, у кого детей больше - у тех проблем ВООБЩЕ по жизни меньше.
Неправда это, мягко говоря
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Vika » 17 квітня 2011, 14:38

До народження синочка як бачила маму з двійнятами , то завжди захоплювалася . То для мене так мило було їх споглядати . :-| після народження вже жаліла мам . не так правда *ой бідося бідна яка вона з тими дітками зачухана затуркана * але знаючи вже на свої шкурі , що таке мала дитина - просто вже бачила і маму а не тільки діток . Для мене то просто героїні :) а взагалі мені дуже подобається коли в сімї багато діток , ну хоча б 3 .Не буду повторюватися за мешканкою ,гарно написала :)
Vika Офлайн

Повідомлення Vika » 17 квітня 2011, 14:42

Shalimar написав:и секрет избавления от жизненных трудностей и проблем кроется в количестве детей??!

думаю , малося на увазі , що діти, вірніше їх кількість - це не проблема і не ярмо на шиї , як привикли думати більшість батьків , після першої дитини
Vika Офлайн

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 14:42

Shalimar написав:и секрет избавления от жизненных трудностей и проблем кроется в количестве детей??!

ну не перекручуй

просто Божа воля -щоб діти народжувались і хто її виконує має благословіння,відповідно ,якби не виконували то могли б їх не мати ,але це звісно ж не аксіома і ніхто не знає що було б якби...

просто ми з мешканкою :beer: і з іншими згідними з нами дівчатами в це віримо і воно нас гріє :P
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення мешканка » 17 квітня 2011, 21:22

Shalimar не варто перекручувати мої слова. Сперечатись на пустому місці не хочу. Хто захотів-той зрозумів мене правильно.
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 21:35

мешканка написав:Shalimar не варто перекручувати мої слова.

да там и перекручивать ничего не надо! всё и так ясно, что Ваша многочисленная семья имеет по жизни меньше трудностей и проблем чем пары с одним ребенком, что прозвучало как рецепт "побольше детей рожай - проблем больше не май" )))
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 18 квітня 2011, 00:43

Колись прочитала в Біблії, що жінка очищується через народження дитини, і, напевне, чим більше дітей- тим вона і її сім"я більш під ласкою Бога...
Якщо Бог дає дітей, дає і на дітей.
Я за великі сім"ї, а ви, дівчата- молодці! Захоплююсь вами! :kiss:
Marta Офлайн

Повідомлення Shalimar » 18 квітня 2011, 00:53

Marta написав:Колись прочитала в Біблії, що жінка очищується через народження дитини, і, напевне, чим більше дітей- тим вона і її сім"я більш під ласкою Бога...
Якщо Бог дає дітей, дає і на дітей.

почему-то многодетные неблагополучные бедные семьи это правило не коснулось...
а если вспомнить историю - так вобще...
много детей - не залог успеха, как ни крути
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Повідомлення Marta » 18 квітня 2011, 01:07

Shalimar написав:много детей - не залог успеха, как ни крути

звичайно, що повинні бути і інші нюанси, тобто саме ставлення до сім"ї і діток, також кожен розуміє різне під самим поняттям "успіх", але я впевнена, що коли нормальна сім"я- то в ній з кожною наступною дитиною любов і радість тільки примножується, і Бог допомагає таким сім"ям.
Marta Офлайн

Повідомлення Shalimar » 18 квітня 2011, 01:23

Marta написав:коли нормальна сім"я- то в ній з кожною наступною дитиною любов і радість тільки примножується, і Бог допомагає таким сім"ям.

это да.. )) любовь умножается, а не делится :гуд:
Shalimar Офлайн

Я тут живу

Поперед.Далі

Повернутись до Шухлядка з балачками

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей