Глобальні оголошення!

Придане для немовляти

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Придане для немовляти

Повідомлення mavpusya » 17 квітня 2011, 02:23

Shalimar ми із матрасику виросли через місяць :omg:
а не зручно було, бо був бортик із трьох сторін, якби із двох, можливо було б практичніше...
Зображення
Свобода волн и злата звон - пиратский дух не побеждён! Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 4072 раз.
Подякували: 1627 раз.
Діти: Дівчинка

Повідомлення Marta » 17 квітня 2011, 03:14

А ми тим матрасиком активно користувались, коли готувались до купання (масажики, повітряні ванни, на нього стелиш пеленку, щоб не на самій клейонці і вперед!), дуже зручна річ. Так само і після ванни всі маніпуляції на ньому.
А просто переодягала, то до 4 міс-на столі організувала місце, а після 4- на ліжку.

А мені в перші місяці було зручно купувати такі ватні диски великі квадратні і використовувати їх замість марлі для витирання зригувань, і також їх клала біля дитини, щоб, коли зригне- то на нього, ну, ви поняли..) А потім просто міняла і викидала в смітник. Шось марля-то не моє..) Мені вона неприємна і жорстка, а ватні диски-м"якенькі і завжди можна поміняти, не треба нічого прати.

Також мокрі салфетки- закупляли оптом.
Ватні палички, також до цього часу прочищаю ними носик...Мешканка, ти мене налякала....Ніби насмарку нема.... :? , і не було часто, тільки коли хворіє....
З одягу- то як кому зручніше. Бодіки, носочки- то наш був буденний одяг. На ніч- бодік з ручками і ніжками на кнопках по всій довжині.
Не пригодилося- повзуни, ну просто не було зручно. Краще для мене тоді вже- штани і носочки.
Але тут кожна мама обирає сама.

А подушка для годування? Я не мала, але пригодилася б однозначно.
Ще щось згадаю, напишу.
Marta Офлайн

Повідомлення мешканка » 17 квітня 2011, 08:16

Щодо того матрасика для пеленання: таки кажуть що дуже зручно. Ставити на ліжечко дитяче в поперек і не треба згинатись над дитиною. Ми собі вже купили в комісійному, новенький на вигляд вдвічі дешевше ніж в магазині. :dance:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 08:39

мої улюблені чоловічки на кожен день такі що застібаються спереду з верху до низу,є такі ж бодіки,дуже зручно ,бо не треба одягати через голову,особливо як дитина криклива,як моя доця,її переодягнути - то було випробування.Зато мої хлопці немовлята,як ляльки можна робити з ними шо хоч.То ми й такими що через голову активно користуємось зараз.
До речі бодіки на закльопках спереді мені дуже рідко попадались,сама маю лиш 1.

І ще дівчатка пузатіки ,якщо плануєте купувати нове,то бодіки і чоловічки вигідно брати пачками покілька шт(різні)в Англії ,фірма George
наприклад ось тут
Прихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!

один бодік виходить на сайті біля 10 грн,а з послугами та доставкою 13 максимум 15 грн
думаю ,якщо на секонді по 10(колись були),то краще таки новий взяти за такі гроші.

можу дати контакти хорошого посередника,яка купує без предоплати.
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення мешканка » 17 квітня 2011, 08:54

Мені мама теж на розпродажах купує комплектами бодіки. Останній комплекти (на короткий рукав) купила за 2Є (3 шт. в наборі) і то не порівняти з нашою якістю.
Бачила дуже гарні речі фірми Бембі в "МАМІ", що над Фуршетом. Там і розпашонки гарні і ціна, як на базарі, але якість значно краща (7-15 грн) і бодіки і чоловічки. Очі розбігаються :crazy:
мешканка Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) акула пера (1) Успішне грудне вигодовування (1) багата мамуся (1)
Дякував (ла): 2726 раз.
Подякували: 2986 раз.
Діти: Дві донечки і маленький хлопчик!

Повідомлення mavpusya » 17 квітня 2011, 11:15

Я мала подушку для годування від Boppy. Чоловік купував найкраще, але можна було купити не гіршу і за кращу ціну. Мені була б зручнішою подушка, щоби зав'язувалась по кінцях. А то малеча під час годування плавно скочувалась в дірку від бублика, тому що краї роз'їжджались :crazy: Подушкою цілком задоволена.
Я собі, як згадаю, як переймалась тим пеленатором до народження, важливішого нічого не було з покупок. :oops: На перед не вгадаєш, як кому підійде.
Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення mavpusya » 17 квітня 2011, 11:17

мешканка Підкажи будь-ласка, де той магазин МАМІ? І над яким Фуршетом? :roses:
Зображення
mavpusya Офлайн

Почуваюся, як вдома

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 11:54

Перлинка написав:І ще дівчатка пузатіки ,якщо плануєте купувати нове,то бодіки і чоловічки вигідно брати пачками покілька шт(різні)в Англії ,фірма George

п.с. только там качество посредственное, но для спанья и срыгивания закакивания - самый раз
может, еще и Matalan предлагают? приблизительно та же ценовая категория, тоже веб-сайт есть, кому интересно
а! еще маг. Primark бюджетный, серия Early Days для маленьких детей
Востаннє редагувалось Shalimar в 17 квітня 2011, 12:13, всього редагувалось 1 раз.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Повідомлення Перлинка » 17 квітня 2011, 12:03

а ти сама ними користувалась?Звісно що то одяг на кожен день для того що ти перерахувала,і не рекомендую їх на вихід як нарядні костюмчики.
я до якості дуже прискіплива,і цієї фірми бодіки ща старшому брала,якістю дуже задоволена,перуться добре,не линяють ,скатуються правда як будь який бавовняний виріб ,але не відразу,от мацьопикові вже більше місяця перемо і все як новенькі,мягусінькі.Не знаю,які можуть бути кращі та ще й за такі гроші.
маю різних європейських фірм -різниці у якості між ними не бачу
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Shalimar » 17 квітня 2011, 12:25

Перлинка написав:а ти сама ними користувалась?
маю різних європейських фірм -різниці у якості між ними не бачу

да, пользовалась. Бодики на первое время и человечки спать или просто днем для дома или пододевать под что-то.
Качество ПОСРЕДСТВЕННОЕ, особенно если сравнивать с дорогими американскими, французскими и т.п. брендами. Почувствуй разницу, что называется. Небо и земля. Что качество, что внешний вид.
У Джорджа и иже с ними трикотаж - так себе.
Еще осталось пару кофт домашних - форму не держат, растянулись вширь все.

Мой ребенок особо не срыгивал, и подгуз пропускал редко, так что Нам не надо было много одежды. И я выбрала качество, а не количество. Тем более, государство прилично выплачивает, особенно на 2-3 ребенка.
Если Ты довольна этим брендом - :гуд: , мне были гораздо интересней и симпатичней другие марки.
«…и вот когда попросили принести самое прекрасное из того, что есть на всем белом свете, ворона принесла свое дитя…»
Shalimar Офлайн

Я тут живу

акула пера (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 715 раз.
Подякували: 1892 раз.
Діти: Gent

Поперед.Далі

Повернутись до Дитячий гардероб

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей