Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet
мешканка написав:Щодо розпашонок-можна замінити на бодіки. Але мені розпашонки були зручніші тим, що як дитина зригне /а зригувала мала часто/ то легше переодягнути ніж бодік. Недолік-легко скручується на спинці і може муляти.
Shalimar написав:мешканка написав:Щодо розпашонок-можна замінити на бодіки. Але мені розпашонки були зручніші тим, що як дитина зригне /а зригувала мала часто/ то легше переодягнути ніж бодік. Недолік-легко скручується на спинці і може муляти.
ну так а слюнявчики? )))
мне нравились распашонки на запАх на кнопочках или завязочках такого планаПрихований текст. Щоб його побачити, Вам необхідно зареєструватися!ну только ж без низа, просто кофточкой
eney написав:мені бодіки подобались, в нас були з широкою горловиною, і такі шо застібаються на ключиці, тут головне кому з чим ліпше.
мешканка написав:Можна і слюнявчик-тут вже кожен якось собі "приспособлюється"
ПС. Хочу звернути увагу: для немовляток не варто брати чоловічки, які мають защіпки тільки між ніжками і треба вбирати через голову-то одна мука, а не вбирання. Я раз попробувала-більше не хотіла. хоча костюмчик був шикарний.
Повернутись до Дитячий гардероб
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість