Глобальні оголошення!

Чи потрібен дитячий садок дитині?

Модератори: TaniaPicaSSo, mavpusya, Ulkanet

Re: Чи потрібен дитячий садок дитині?

Повідомлення гра з вогнем » 16 квітня 2011, 20:01

а що ж тоді прояв індивідуальності? дудіти в дудочку в муз школі на вимогу батьків?
на мій погляд рожеве волося - це прагнення привернути увагу не лише батьків. це прагнення виділитися з натовпу, це прояви того. що дитина стає дорослою і намагається сама організувати свій світ. ми всі так чи інакше протестували проти опіки батьків, це нормально.
як на мене краще дозволити дитині бути самій собою, аніж нав'язувати їй групові цінності. тому садочок, як група, як те
. що дитину змалку вчать коритися групі - не викликає у мене прийняття.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Нагороди: 3
Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення гра з вогнем » 16 квітня 2011, 20:05

зрештою мій підпис промовисто волає про те, що я тут пишу, гггг
тому буду закруглятися.
садочок потрібен дитині, якщо дитина само хоче ходити до садочку. але створений садочок для батьків, а не для дітей.
гра з вогнем Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) гостренький язичок (1) за тривале грудне вигодовуванн (1)
Дякував (ла): 3057 раз.
Подякували: 4232 раз.

Повідомлення Перлинка » 16 квітня 2011, 20:34

гра з вогнем написав:садочок потрібен дитині, якщо дитина само хоче ходити до садочку. але створений садочок для батьків, а не для дітей.

я згідна з цим,але не розумію чому ця темка така гаряча :cry:

просто шукайте такий садок ,де дитині буде подобатись ,і він потрібен буде не тільки вам ,а й їй ,коли буде скучати за дітками,вихователькою,тішитиметься відеозаписами з ранків , як мої малі,синочок і досі(не ходимо вже 3 тижні) на питання чи хоче він в садок -відповідає ствердно(доця само собою)
думаю жодна нормальна мама не віддаватиме свою дитину в середовище де їй буде погано та некомфортно.ми ж не варвари і не дури ,як писала хеппімама :grin:
«Спасай взятых на смерть, и неужели откажешься от обреченных на убиение? Скажешь ли: "вот, мы не знали этого"? А Испытующий сердца разве не знает? Наблюдающий над душею твоею знает это, и воздаст человеку по делам его». (Притч.24:11-12)
Перлинка Офлайн

Я тут живу

гостренький язичок (1) багата мамуся (1) за дитя форуму (1)
Дякував (ла): 3766 раз.
Подякували: 4017 раз.

Повідомлення Oksana » 16 квітня 2011, 22:14

Перлинка написав:просто шукайте такий садок ,де дитині буде подобатись ,і він потрібен буде не тільки вам ,а й їй ,коли буде скучати за дітками,вихователькою,тішитиметься відеозаписами з ранків , як мої малі,синочок і досі(не ходимо вже 3 тижні) на питання чи хоче він в садок -відповідає ствердно(доця само собою)
думаю жодна нормальна мама не віддаватиме свою дитину в середовище де їй буде погано та некомфортно.ми ж не варвари і не дури ,як писала хеппімама :grin:

підтримую на всі 100%!!!
Зображення
[Зображення
Oksana Офлайн

Почуваюся, як вдома

Нагороди: 4
Мамуся-творець (1) випускниця школи материнства (1) Успішне грудне вигодовування (1) Чемпіон (1)
Дякував (ла): 387 раз.
Подякували: 679 раз.

Повідомлення mala-karta » 16 квітня 2011, 22:40

Перлинка написав:я згідна з цим,але не розумію чому ця темка така гаряча

тому що є незгідні
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Мамуся-творець (1) за тривале грудне вигодовуванн (1) слінгомама (1)
Дякував (ла): 3590 раз.
Подякували: 3167 раз.
Діти: Хлопчик Ромчик
Хлопчик Андрійко

Повідомлення Руженка » 17 квітня 2011, 00:29

От я собі думала.....думала........і придумала :tipok: :tipok: :tipok: :tipok: :tipok: :tipok: :P :P :P
Треба!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Чому???????? Приклад сьогоднішнього дня...............
Моя Марго - РОЗБИШАКА :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: прийшла до нас в гості моя подружка з доцьою, яка на рік старша від Марго. Дівчинка вихована, чемна, послушна, весела, цікава. Вже ходить в садочок пів року. Не знаю чи це від темпераменту чи від виховання залежить, но..........побачила я сьогодні свою дитину з боку..........коли вона не з мамою. а з іншими дітками(по віку майже така як вона)........і шо ви собі думаєте???????Б*ється!!!!!!!!!Копається))))))Не дає іграшки!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Я задумалась..................раніше в неї такого не було.........бо з дітками і раніше зустрічались...........але от підросли трохи.........і всьо............Я, як мама її, багато її дозволяю...Хоче моб телефон - даю, хоче пульт - даю...... :oops: :oops: :oops: Правда кажу, що не можна, но як починає кричати :scare: :scare: :scare: то таки даю..........про іграшки мова не йде.......бере все, що хоче, бо то ж її іграшки......і я не мала дитина. В мене в руках крокодил, в неї лялька....Хоче крокодила - я даю...........Думала, що все йде нормально...........але сьогодні...........ЗАДУМАЛАСЬ............Звичайно, я зроблю висновки, і все таки буду більше уваги акцентувати, що це не можна, це мами.........битися не можна(бо мене теж лупить)))))))). Але якщо не буде садочка, то балувана вона буде сильно.....!!!!!!!Чувствую :oops: :oops: :oops: :oops: А так колектив все таки повинен показати, що ти не одна.......Трішки я пограюсь, трішки ти..........ХОЧА, ЩОБ НЕ БУЛО ТРАВМ ДЛЯ ПСИХІКИ ДИТИНИ, ПОЧИНАТИ ТРЕБА З ДОМУ - ЦЕ Я СЬОГОДНІ ЗРОЗУМІЛА!!!!!!!!!!Бо якщо вдома все можна, а в садочку......все не так...........то дитина точно не захоче туди більше іти......і в соціумі її адаптуватись буде важче........ і друзів найти.......

Кажись.....я знайшла прокол в вихованні...........а я то думала, що вона ще маленька.........що я ще все встигну..........хоча книжку не одну прочитала, що виховувати треба до трьох років...........Отака то сліпа любов..........
Руженка Офлайн

Повідомлення Ірунця » 17 квітня 2011, 00:33

mala-karta написав:тому що є незгідні

Хто не згідний?
Я відстоюю твердження "Садочок створений для дітей", бо бачу багато позитивних моментів у відвідуванні дитиною цього закладу.
Також схиляюсь до думки, що садочок підходить далеко не всім дітям. Чи підходить він моїй дитині і чи буде вона туди ходити - побачу згодом.
Стверджувати, що садочок створений для зручності батьків, можна лише в тому випадку, коли мати змушена іти працювати, а дитина ходить у садок проти своєї волі :!:
Зображення
Він їсть - я готую, він носить - я перу, він розкидає - я прибираю... і що б я без нього робила????
Ірунця Офлайн

Впевнено спілкуюся

Нагороди: 1
Успішне грудне вигодовування (1)
Дякував (ла): 377 раз.
Подякували: 408 раз.
Діти: хлопчик

Повідомлення mala-karta » 17 квітня 2011, 00:40

Руженка написав:е дає іграшки!!!!!!!!

і має не давати!!!
тому що це вік такий. Якби давала - значить або недоросла, або надто активно "виховували".

Розумієш, Руженка, тут знов - має йти, бо я не справляюсь.

Руженка написав:Дівчинка вихована, чемна, послушна, весела, цікава

абсолютно те саме можу сказати про свого малого. Він як перший раз в гостях - веде себе так само :grin: Мило залицяється до тьоть, показує хлопчикам викрутки (дає погратися тільки дуже активним хлопчикам - :grin: ).
В садочок не ходить.
Думаю, тут просто темперамент.

Кстаті, сьогодні для дівчинки, яка вгостила його соломкою, співав пісню!!! Стукав грабельками по патику - барабан, совав по патику (скрипка), а як співав!!! Очі закривав, голову задирав - та ти шо!!!
Я там падала :)
кінець навідь на відео зняла
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 17 квітня 2011, 00:41

Ірунця, але садочок створений саме тому, щоб мами ходили на роботу, а не дома дітей бавили!!!
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Повідомлення mala-karta » 17 квітня 2011, 00:44

Ірунця написав:бо бачу багато позитивних моментів у відвідуванні дитиною цього закладу

яких?
щоб дитина ІНКОЛИ вміла справлятися без мами?
ну а дитячий садок - це постійно, а не інколи.

а які ще?
Зображення
Зображення
mala-karta Офлайн

Я тут живу

Хлопчик Андрійко

Поперед.Далі

Повернутись до Няні, садочки

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей