гра з вогнем » 16 квітня 2011, 16:57
скажу так, якби мені хоч хтось хоч раз в тиждень на цілий день сидів з дитиною, або хоч годин 6, я б про садочок і не заїкалася.
хіба б на день-два, щоб мовлення пішло. але тоді й того когось не тре :?
я не можу сказати, що мене Андрійко напрягає, але мені важко. Дуже важко. Але тим не менше я усвідомлюю, що це моя дитина і що виховувати її маю я, а не чужа тьотка. Піде в школу - відурвуться (типу чужі тьотки). А поки краще я більше часу проведу з дитиною, бо потім того вже не буде. Та і пдобається мені з ним дружити :? Ходити всюди разом, робити все разом.
Їсти ми собі готуємо самі, що нам хочеться, як сидиш дома цілий день, то які розваги? Поприбирати (ненавиджу), погуляти-погратися і їсти приготувати ;-)
також. оскільки я більше індивідуалістка, не хотіла б щоб мою дитину виховувала група. у мене взагалі навіть від вислову такого мурашки по шкірі. якщо ше він цю групу собі сам вибере - то най там. а як це спонтанна група, то якось страшнувато. особливо страшнувато, що часто діти за норму приймають те, що нормою не є (саме завдяки впливу групи) і навіть не здогадуються про це розповісти батькам. Це завжди і у всіх так. Мене це надзвичайно тривожить. А враховуючи, що дитина зараз у віці, коли все всмоктує у себе як губка, без оцінки, просто переймає те, як мають виглядати стосунки, дії, поведінка, то однозначне ні.
тому, зараз, обираючи садок, ми йдемо і проводимо деякий час в тому садку. якщо враження не на користь садка, то що ж, краще один з мамою, ніж у середовищі, де групові цінності не відповідають тим, які у нас в сім'ї.